Schilderen in Hongarije, Vakantie in Hongarije, Wandelen in Hongarije, Artventures.nl, .

Creatieve Workshops

Expressie geven aan een impressie van jouw gevoel. Je bent vrij in je keuze, betekent dat je mag schilderen, beeldhouwen en mozaiken. Als onderdeel van jouw creatieve proces begeleid Annerie je waardoor je lekker actief bezig bent maar ook ontspant. Je komt dichter bij jezelf doordat je meer inzichten krijgt. Je kunt bij Annerie alle kanten op, zoals   

bijvoorbeeld: beeldhouwen uit speksteen, impressionistische landschappen, portretten anders bekeken. mozaïeken met organische materialen, yoga, Intuitieve ontwikkeling en self-healing, klankschaal massage. De vakantieweken staan in het teken van puur, natuur, genieten, creativiteit, mindful en wellness en cultuur. 
05 t/m 12 juni last minute actie -Actie is verlengd_ en uitgebreid 14 t/m 21 juni (incl. yoga), thans ook voor €515,-.

Stille getuigen zijn de mooie foto's van 2016 

de nieuwsbrief van maart 2017

Verblijf in authentieke Somogy boerderijen(Hongaarse tanya's). Deze zijn opgeknapt met respect om zoveel mogelijk het authentieke karakter te behouden. Kunstenares Annerie begeleid de workshops. De diverse workshops en activiteiten dragen allen bij om voor jezelf bewust en mindfull bezig te zijn. Je op een creatieve wijze te uiten en terwijl je bezig bent reikt Annerie je technieken en handvatten aan. Leren kijken en met name anders kijken. Creatieve expressie met ondermeer acrylverf en andere, natuurlijke materialen. Atelier: de voormalig wagenschuur is verbouwd en doet dienst als atelier, met heel veel ruimte en licht door de glazen schuifpui. Bij warm weer lekker op het terras of onder een van de vele (fruit)bomen die fijne schaduw bieden om in de natuur te schilderen. Natuurlijk is deze fijne vakantie week all-inclusive thuis en wordt je op het vliegveld in Budapest opgehaald en weer terug gebracht. 

De vier beschikbare weken zijn:

    = nog plaatsen beschikbaar > boeken mogelijk > kijk rechtsboven bij programma.

    = helaas geen plaatsen meer beschikbaar.

 

Programma 2017

 • Schilderen - S1 - beeldhouwen en meer. LastMinute € 515- 7 nachten - 8 dagen
  5 juni 2017 tot 12 juni 2017
 • Schilderen - S2 - Intuitief creatief en Yoga - LastMinute € 545 - 7 nachten - 8 dagen
  14 juni 2017 tot 21 juni 2017
 • Yoga en meditatie retraite voor beginnende Yogi's - Yogateacher Penelopy -
  26 juni 2017 tot 2 juli 2017
 • Schilderen - S3 - Intuïtief en meer - € 595 - 7 nachten - 8 dagen
  20 augustus 2017 tot 27 augustus 2017
 • Schilderen - S4 - Intuïtief en meer - € 545 - 7 nachten - 8 dagen
  30 augustus 2017 tot 6 september 2017
vakantievilla met zwembad, creatief hongarije tentoonstelling rond het zwembad.

Intuitief Schilderen

Door intuïtief te schilderen schilder je als het ware uit je gevoel en bevorder je het loslaten van alledaagse dingen. Daar wordt je blij van. De resultaten zijn zeer verrassend en origineel.

Het is fijn dat alles mag en niets moet. Het schilderen is geschikt voor iedereen en om te schilderen hoef je niet te kunnen tekenen. Schilderen met acryl of gemengde techniek begeleid door kunstenares Annerie, www.anneriemol.nl Gaandeweg wordt je technieken bijgebracht die op dat moment van toepassing zijn voor jou. Deze workshop is inclusief gebruik van materialen, met uitzondering van papier en schilderslinnen. Die zijn tegen een vergoeding ter plaatse verkrijgbaar. Het is ook mogelijk dat je als docent komt met je eigen groep, informeer naar huur mogelijkheden. Ervaar hoe intuïtief expressie geven bevrijdend werkt en het gevoel van innerlijke kracht sterkt. 

Yoga retreat, yoga vakantie in Hongarije, yoga vakantie europa, yogaretreat, vegetarisch, ayurvedisch,

Yoga retreat

Ontspan en bezin tijdens deze multi-style yoga retreat met uitzicht op de groene Somogy heuvels in Koppányvölgy Natuur -park, Hongarije. 26 juni t/m 02 juli 2017.

O.b.v. yogateacher Penelopy maak je een reis door jezelf, met jezelf. Je gebruikt je lichaam, geest en ziel niet om te leren wie je bent, maar om los te laten wie je niet bent. Je leert kennismaken met de filosofie van yoga en verschillende soorten yogastijlen (zowel rustig, als actief). Daarbij is er veel persoonlijke aandacht door privé yogalessen. Hierdoor leer je welke elementen van yoga je wilt toepassen in je dagelijks leven. Het programma is gericht op beginnende en semi-gevorderde Yogi's die een stapje dieper in hun yogakennis willen stappen. Je hebt geen Yoga ervaring nodig om mee te doen. "Yoga is like music. The rhythm of the body, the melody of the mind, and the harmony of the soul, create the symphony of life" B.K.S. Iyengar. Yoga in Hongarije.pdf

wilde kruiden wandeling

Wilde kruiden wandeling

We gaan samen wandelen en de ingredienten verzamelen. Wilde kruiden herkennen en meenemen om te verwerken tot heerlijke gerechten. Moeder natuur, zo perfect... 

...haar puurheid en ongereptheid. De geneeskrachten kun je op zoeken en de recepten krijg je erbij. Zo kun je een leuk naslagwerk maken. Zuid Transdanubië, het gebied van je verblijf, kom je nog oerbossen en vlaktes zonder erf afscheidingen tegen. Vanuit huis lopen we zo de vrije natuur in. Kruiden krijgen de ruimte. Elk seizoen heeft zijn bekoringen en geeft de kruiden die we nodig hebben. Vitamines, mineralen, Anti-oxidanten, omega3 noem maar op, we hebben ze gratis ter beschikking. We plukken altijd met respect voor de natuur. Vaak heeft iedereen zo zijn of haar verhalen en middeltjes die in de familie worden doorgegeven. Schrijf je ervaringen op en geef het door. Leer van de natuur en elkaar.

Creatieve vakantie, Mozaiek

Mozaiek

Gebruik makend van wat je vindt in de natuurlijke omgeving als ondergrond, creer je een duurzaam organisch ontstaan mozaïek. Een mooi aandenken aan een mooie vakantie.

Techniek en materiaalkennis zijn aanwezig. De natuur voorziet materialen in overvloed, zoals mooi kiezeltjes in allerlei aardse tinten, stukjes gekleurde tegeltjes die achter gelaten zijn. Hout, in maten, kleuren en soorten. En dan is er altijd nog dat wat de winkel heeft speciaal voor mozaieken. Elke tegelverkoop winkel heeft breuk. Deze schenken ze graag voor het creatieve proces van een kunstenaar

klankmassage, gouda, hongarije,

Klankschalen Massage

Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd door de trillingen die de Tibetaanse klankschalen voortbrengen. Niet alleen via het oor, maar via al je zintuigen komen de...

...trillingen bij je binnen en resoneren op cel niveau. Ze geven een energetische kracht en hebben een ondoorgrondelijke positieve uitwerking op heel je lichaam. Met totale ontspanning tot gevolg. Er ontstaat een diepe innerlijke rust, die je in staat stelt om je balans opnieuw in evenwicht te brengen. Bij voldoende belangstelling kun je een workshop volgen met; - de basisbeginselen en theorie - veel oefenen, je leert een totale klank massage op zowel fysiek als energetisch niveau te geven. Na deze week goed doorlopen te hebben, krijg je een certificaat en een naslag boek. Nieuwsgierig? Je kunt een afspraak maken voor een klankmassage om te ervaren wat het voor je doet, stuur even een mail Voor een massage ben je gekleed en is het verstandig makkelijk zittende kleding te dragen.