artventures, vakantie villa huren, Balaton meer, ik vertrek, wandelen, schilderen, creatief, vakantieinhongarije.nl, schildereninhongarije.nl, artventures, intuitief schilderen, wandeleninhongarije.nl, vakantiewoning met zwembad,

Welkom bij ons in de provincie Somogy, gelegen in Zuid-West Hongarije en grenzend aan het Balatonmeer. Een fantastische omgeving om vakantie te vieren en lekker tot jezelf te komen. Je kunt authentieke VakantieVilla's huren met zwembad, WandeleninHongarije met Gids, SchildereninHongarije workshops professioneel begeleid, Yoga sessies volgen, begeleid door gecertificeerd Yoga teacher Penelopy. Foto's en woorden kunnen nooit uitdrukken hoe fantastisch het hier in werkelijkeid is! Je moet het ervaren! Filmpje Somogyacsa Kijk rustig even rond op onze website. 

Gelegen in een prachtig natuur gebied, "de KoppányVallei Natuurpark". Alwaar je de stilte kunt "horen", miljoenen sterren bewonderen tijdens de heldere nachten en in het seizoen hoor je het burlen van de herten. Je maakt prachtige wandelingen in het Hongaarse landschap, met een fijn landklimaat. Zwembad met uitzicht over de Koppány vallei, versterkt het "Villa Felderhof gevoel"! Genieten van prachtige panorama uitzichten over het heuvellandschap met oerbossen, akkers en wijngaarden. Logeren in authentieke tanya's, dit zijn typische boerderijen van deze provincie. Compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. Met diverse mooie terrassen, pergola, zwembad, buiten grill, fruitbomen en wijndruiven. Bij ons is er aandacht voor het pure leven zoals, buiten koken in een ketel boven een houtvuur. Erop uit of gewoon lekker niksen in de hangmat. Tijdens een vakantie in Hongarije kunt je bij ons vele kanten op. Enkele steekwoorden die bij ons passen zijn: - Natuur - Puur - Stilte - Respect - Verzorgd - Gastvrij - Cultuur - Mindfull - Genieten - Wellness -

Nieuws

 • LAST MINUTE

  14 juni 2017

  14 T/M 21 JUNI 2017

  Creatieve workshops, Yoga en genieten van het goede wat Hongarije te bieden heeft. Helemaal verzorgd verblijf je met een groep creatieve mensen in en bij prachtig opgeknapte Hongaarse boerderijen. Mooi groot atelier met terras, privé zwembad, wijds uitzicht over de heuvels in het natuur gebied van de Koppány valei. fruitbomen, thermálbad(kuurbad) dichtbij. Ideale omstandigheden voor wandelingen en even lekker bij te komen.

 • Peace Flame

  23 mei 2017

  Deze dag kwam de in 1987,  door Sri Chinmoy, gestartte Peace Run langs ons in Somogyacsa!  Deze Peace Run heeft hij gestart in de geest van de liefde, vrede en eenheid. Route en informatie

Waarom Hongarije

 • Midden in de natuur en toch een half uur vanaf het Balatonmeer
 • Betaalbaar
 • Genieten van de puurheid van het leven
 • Kleurrijke cultuur
 • Authenticiteit tijdens locale activiteiten en festivals
 • Hongaarse keuken proeven, bereid door locale kokkin
 • Wellness, Thermál bad op 7km 
 • Landklimaat, zonneplateau
Groeten uit Hongarije

Ervaringen

 • De ervaring van Paul
  19 juni 2016

  SCHILDEREN, in een mooie omgeving, je creatieve proces ontwikkelen. ik heb genoten van "alles" en je "begeleiding". ik was ook een aantal keer in het bos, herten gezien, wat een omgeving ! kersen, bessen, morellen, moerbeien, wat een mooie natuur hier! Nu maar weer afkicken!
  Groeten, Paul.

 • De ervaring van Rosa
  19 juni 2016

  Lieve Annerie,

  Je hebt heel wat losgemaakt bij me. Had er af en toe moeite mee, maar het resultaat is er. Het geeft te denken hoe ik met schilderen verder ga. Jammer dat je wat verder weg woont.Ik wens je een goeie zomer toe en hoop dat je been beter gaat helen. Dank je wel voor al je advies, positiviteit en geduld.Tot ziens, Rosa xxx

 • De ervaring van Kees
  21 april 2016

  Wandelen

  Annerie en Jean,

  Deze week vlak bij het Balatonmeer, 
  Plezier en amuseerde ons zeer.
  Met prachtige wandelingen en een beetje bier.
  Werd het voor ons een prachtige tijd hier.
  We voelden ons hier geweldig thuis.
  Maar wie heeft nu de sleutels van mijn huis?
  Vrienden voor het leven, wie had dat gedacht.
  Dit ondanks de 5 klokslagen midden in de nacht. 

  De maaltijden waren heerlijk en zonder smet.
  En daarna de Hongaarse avond en het 53e couplet.
  We verlaten het land in zeer goed humeur.
  Tot ziens hopelijk met de volgende sõr.

  Kees, Annelies, Jerry, Annelies, Frank, Anneke, Jan.

 • De ervaring van Lidwien

  Hongarije, zó’n totaal ander land, ik was al vastbesloten om Holland ver achter me te laten, maar dat het ‘loslaten’ in Somogyacsa zo aansloeg, overtrof al mijn verwachtingen. Annerie (‘Wat kan ze nie?!’) is heel inspirerend en niet alleen in de schilderlessen, lóslaten die vaste gewoontes en draai het allemaal ‘ns om! 
  De sfeer in de groep was opperbest, de inspiratie vloog over en weer, hetgeen zeker te danken was aan hoe alles prima geregeld was. ’s Ochtends stond er ’n heerlijk ontbijt klaar, voor alles was gezorgd, het ontbrak bepaald niet aan ons ‘natje (vooral) en droogje’ en alles ging gezellig in overleg. Zo’n weekje schilderen was een heel creatieve, inspirerende belevenis en geeft je een vakantiegevoel voor veel langere tijd! Annerie en alle mensen van de ‘meigroep’ bedankt! 

 • De ervaring van Aly en Dick

  Lieve Annerie en Thony
  Wat een week
  Wat een gezelligheid
  Wat een inspiratie
  Wat een sfeer
  Wat een lekker leven
  Wat een kookkunst
  Wat een mooi land
  Wat een heerlijk plekje
  Wat een dank hiervoor!
  Met liefde, Dick en Aly Kusters.

 • De ervaring van Rieke

  In een opwelling besloot ik in september op de valreep een schildervakantie in Hongarije te gaan doen. De laatste mogelijkheid dit jaar bleek het.We waren met een klein groepje, maar gelukkig ging de reis door. Wat was het makkelijk dat ik door "Artventures" opgehaald werd van huis.Ook in Budapest stond de landrover al weer klaar om ons van het vliegveld op te halen. Heerlijk dat ik nergens voor hoefde te zorgen.In Hongarije was het genieten! Wat ben ik blij dat ik mijn opwelling om naar Hongarije te gaan heb gevolgd! Lieve mensen van "Artventures" bedankt!

 • De ervaring van Marion

  Ik heb genoten van het mooie landschap, de prachtige locatie, het gezamenlijk schilderen, de goede sfeer, het heerlijke zwembad, de smakelijke maaltijden, de lekkere wijntjes, etc, etc...... Kortom, het was voor mij een fantastische week waarin niets moest en alles mocht!