Actief en sportief in de vrije natuur tijdens een wandelvakantie in het natuurpark Koppány-volgye, begeleid door Nederlandse gidsen.

Wandelen in Hongarije

Waardering

Geheel verzorgd en afwisselend. Maak kennis met het fantastische glooiende landschap, de gastvrije mensen, de hongaarse cultuur en gastronomie.

 

Checkmark8 dagen, 7 nachten, geheel verzorgde wandeltrip, all-inclusive!
CheckmarkVakkundig uitgezette dagtochten tussen de 15 en 25km. Er zijn verkorte routes mogelijk indien nodig.
CheckmarkPrachtige routes vol afwisseling en geschikt voor de geoefende en minder geoefende wandelaars.
CheckmarkVrije dag. Deze is door te brengen naar behoefte, zoals lezen, lekker niks, wellness, cultuur. Vraag ernaar.
CheckmarkVerblijf in een authentieke luxe boerderij, die naadloos aansluit bij de omgeving, op basis van een tweepersoons kamer.
CheckmarkEenpersoons kamer of eigen appartement/studio is mogelijk, reserveer tijdig.
CheckmarkHet zwembad, is geopend van mei tot oktober.
CheckmarkTransfer Budapest vliegveld.
CheckmarkThuis, geheel verzorgd. Lekker puur eten, zoveel mogelijk Hongaarse gerechten van regionale eerlijke producten.

Wil je weten wat andere gasten vonden? Kijk dan hier in ons gastenboek en overtuig jezelf. Kom een keer naar Hongarije!

De in groen aangegeven perioden zijn voor je beschikbaar:Wij hebben in 2018 weer een aantal prachtige weken in de aanbieding. Schrijf je nu vast in en ontvang een vroegboekkorting van € 50,- als je nog dit jaar boekt.

Gebruik dan dit boekingsformulier, en vermeld de kortingscode: VBK2017.
Je kunt ons uiteraard ook even bellen of een bericht sturen.
Wil je boeken met de gehele vereniging? Neem dan ook even contact met ons op, dan maken we een afspraak.

Nieuwsbrieven


:


Hongarije is een wandelland bij uitstek, voor een sportieve wandelvakantie.

 
 
 
Uitkijkpunten met verbluffende panorama gezichten over het Balatonmeer. Een van de dagen kunnen we met het pont het Balatonmeer overvaren naar het Schiereiland Tihány. Waar de liefhebber van Volkskunst en Souvenirs zich kan uitleven, na eerst natuurlijk een mooie (korte) wandeling te hebben gemaakt. En gewoon genieten van het prachtige uitzicht.

 

Somogy, zo heet de provincie waar we hoofdzakelijk wandelen. De provincie Somogy grenst aan de zuidkant van het Balatonmeer en heeft een afwisselend (heuvel)landschap met een groot wijngebied. Je kunt er nog fijn wandelen zonder de belemmeringen van erf afscheidingen, met en zonder gids. Vanaf het logeer adres wandel je zo de natuur in. Met oerbossen en "wilde"dieren, grote kans dat je een reetje of zwijntje ziet. Hongarije heeft een fantastisch gezond landklimaat en elk seizoen heeft zo haar bekoringen. Kies voor een sportieve, gezellige, goed verzorgde en betaalbare wandelvakantie in Hongarije bij Artventures.

Wandel routes

 

Tijdens uw wandelweek lopen we een aantal prachtige wandeltochten met begeleiding van onze Nederlandse gids(en). Elke tocht is beschreven, voorzien van foto's en een hoogte-profiel.

Wandeltochten van 15 tot 25 km, of indien gewenst loopt u een halve tocht als u de gehele route te ver vindt. Hieronder één van de (dag)wandeltochten die we lopen tijdens een wandelvakantie. Deze kaart is volledig interactief inclusief enkele foto's van deze tocht.

 

© Artventures
Wandelen in Hongarije

 


Click op de groene stippen voor meer info of foto's van de locatie.

 
Behalve een aantal mooie tochten in dit schitterende natuurpark, waar u verblijft, lopen we ook tochten nabij het Balatonmeer op o.a. het schiereiland Tíhány. Ook hebben we een prachtige tocht nabij de provincie hoofdstad Kaposvár, waarbij we het schitterende Deseda-meer geheel rondlopen (ca. 22 km). Tijdens een wandelweek loopt u een aantal tochten, elke dag in een totaal ander gebied. De ene dag wat klimmetjes de andere dag langs een meer, zien we reeën, wilde zwijnen of prachtige vogels en niet te vergeten de mooie vegetatie langs de wandelroutes.

Samen, met een groep én voor singles is deze reis laagdrempelig en voor iedereen geschikt.

 

Een hele week genieten van een indrukwekkend decor van rust en natuurschoon. Elke dag wordt een andere prachtige tocht gelopen met een Nederlands sprekende gids. Uw verblijf is op basis van volpension thuis. - 8 daagse reis, 7 nachten - vervoer in Hongarije met Minibus of Touringcar van en naar het vliegveld en tijdens de huurperiode naar de wandelroutes. Zwembad met groot terras vanwaar we van een geweldig uitzicht genieten over de Koppany vallei. Boek dé vakantieweek die je niet snel zult vergeten!Agenda 2018

 
Voor 2018 zijn de volgende wandelweken gepland. Wilt u met minimaal 5 deelnemers, of met uw vereniging in een andere week dan is dat uiteraard bespreekbaar.

> W1: zondag 15 t/m 22 april 2018
> W2: zondag 20 t/m 27 mei 2018
> W3: zondag 16 t/m 23 september 2018
> W4: zondag 30 sept. t/m 7 okt. 2018
> W5: zondag 14 t/m 21 oktober 2018
 
Of kijk in onze jaarkalender!


Heerlijk puur eten

Van verse Hongaarse ingrediënten uit de regio, smakelijke maaltijden. Hongaarse specialiteit "porkolt" wordt buiten gekookt op een houtvuur in een ketel aan een driepoot.Een vakantie met wandelweek is inclusief:

 • - Vliegreis (optioneel > zie algemene voorwaarden)
 • - Brandstof, transfers en vervoer in Hongarije
 • - Begeleiding van Nederlandse wandelgids(en)
 • - Schitterende wandeltochten in een zeer gevarieerd gebied
 • - 1 Vrije dag tussendoor, naar eigen inzicht te besteden
 • - Nederlands sprekende begeleiding
 • - Alle maaltijden thuis (Volpension)
 • - Indien mogelijk: Dagje Boedapest


Kijk hier hoe een wandelvakantie er uit kan zien.....

[...]

Hoi Annerie en Jean, Wederom voor mij weer een fantastische week. Heb al meerdere weken meegelopen met de wandelweken van Jean. Tochten zijn mooi, eten is lekker, kortom een ontspannen week. Zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes, Adriaan

Twee soorten groepen:

 
Een wandelvereniging, bedrijfsuitje, familie-uitje, teambuilding, het kan allemaal. We hebben de samenwerking en de knowhow om een mooie week vakantie te vieren. Met de bus van het vliegveld in Budapest opgehaald worden en de chauffeur is de hele week beschikbaar. Alle maaltijden, tussendoor een vrije dag met vele mogelijke activiteiten of juist lekker niks. Mail met vragen en voor een afspraak. We hebben een mooie presentatie.

Touringcar en mini-bussen
Passend vervoer voor elke wandelgroep. Wij beschikken over 9 persoons mini-bussen, of voor grote groepen, een touringcar.
 
Touringcar en mini-bussen
De Bonbini Bar is de centrale plaats tijdens uw verblijf in Somogyacsa. Heerlijke Hongaarse gerechten, een drankje en een hapje. Ontbijt vanaf 8 uur en dagelijks geopend tot 23 uur. U bent van harte welkom!

. . . . en heerlijk puur eten

Van verse Hongaarse ingrediënten uit de regio, smakelijke maaltijden. Hongaarse specialiteit "porkolt" wordt buiten gekookt op een houtvuur in een ketel aan een driepoot. Ook vegetarische maaltijden zijn uiteraard mogelijk.
 
Een vakantie met wandelweek:
 
- Vliegreis (optioneel > zie algemene voorwaarden)
- Brandstof, transfers en vervoer in Hongarije
- Begeleiding van Nederlandse wandelgids(en)
- Schitterende wandeltochten in een zeer gevarieerd gebied
- Diverse uitstapjes mogelijk,
- o.a. Museumbezoek, Balaton/Tihany, Kaposvár etc
- Verder geheel Nederlandse begeleiding ter plaatse

 • Tot maximal 12 personen, verblijven in Somogyacsa in authentieke Tanya's.
 • Tot maximaal 40 personen, soms single weken, verblijven in een leuk hotel in Igal.
 • De wandeltochten zijn voor een ieder goed te doen. Gemiddeld 2 'schoentjes', 4 a 5 km/uur in glooiend landschap.
 • Wij hebben gratis Wi-Fi in elke kamer. Evt. kunt u onze computer/printer gebruiken.
 • Ons zwembad is vrij te gebruiken vanaf mei tot oktober.
 • Wij hebben een centrale bar > Bonbini- binnen- en buitenbar, dagelijks geopend tot ca. 23 uur.

Boeken

Boek uw vakantie


Travelman
Onze gegevens