Vakantiehuizen | Wandelvakanties | Schildervakanties Hulp nodig of meer info? Bel: 06 22465355 398 beoordelingen NTAK MA21004339 398 beoordelingen

Artventures is aangesloten bij het GGTO garantie­fonds en de reis-branche­vereniging VvKR. Jouw geld is dus gegaran­deerd veilig bij ons!


De letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Het Garantie­fonds GGTO garandeert reizigers die een pakketreis **) hebben geboekt bij een aan­gesloten touroperator dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis.
Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

De aangesloten touroperator draagt het GGTO-logo op haar website en briefpapier en refereert aan de garantieregeling van het Garantiefonds GGTO in haar reisvoorwaarden.
Op de website van GGTO vindt u alle aangesloten touroperators terug. Staat uw reisaanbieder er niet bij? Dan biedt deze reisorganisatie geen garantie via het garantiefonds.

De touroperator brengt haar reizigers voor deze garantieregeling een klantenbijdrage van € 15 per boeking in rekening. Met deze bijdragen, die worden afgedragen aan de GGTO, wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Heeft u geboekt bij een aangesloten touroperator, en is deze touroperator in financieel onvermogen gekomen, en heeft u de reissom reeds (gedeeltelijk) voldaan, dan kunt u uw schade claimen bij het GGTO.

VvKR logoArtventures is ook lid van de Vereniging voor Klein­schalige Reis­organi­saties VvKR. De leden zijn ervarings­deskundigen en staan voor een persoon­lijke benadering en zijn gericht op klein­schalig toerisme. De reizen worden uitgevoerd met kleine groepen of op individuele basis en de overnachting zijn vaak in authentieke accommo­daties op unieke locaties en met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Deze reis­specialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Lidmaat­schapnr. Artventures: 19015.
**) Pakketreizen: De garantie wordt geboden op pakketreizen, zoals schilder- wandel- en yogareizen en complete arrangementen. De garantie wordt niet geboden op losse boekingen van accommodaties of vliegtickets. Voor dergelijke boekingen brengen wij dus ook geen klantenbijdrage in rekening.

Documenten en links:
GGTO Garantieregeling Website stichting GGTO Deelnemerslijst stichting GGTO Website vereniging VvKR
Algemene reis- en huurvoorwaarden


ggto-lid nr. 1568