Met Artventures, vertrouwd en verzorgd op vakantie

Expressie geven aan jouw creativiteit en gevoel. SCHILDEREN, BEELDHOUWEN, MOZAIEKEN. Je bent vrij in je keuze.

facebook logo mail logo google plus logo

Intuïtief Schilder Vakantie

Waardering

Schilderen Atelier schildersatelier Annerie binnenSchilderen atelier Annerie van achterzijdeSchilderen atelier Annerie binnen 3 cursisten

Kleur, vorm, contrast, schaduw, licht, compositie, balans.

 
Schilderen Annerie MolAnnerie Mol
In de groep, persoonlijke aandacht. Begeleid door Annerie, die je gaandeweg technieken aanreikt waarmee je verder kunt. Lekker creatief en actief ben je bezig, met als doel dat je blij bent, ontspannen en langzamerhand leer je loslaten. We beginnen daarom met een korte meditatie om je hoofd leeg te maken en de rust in jezelf anders bekeken. Mozaïeken met organische materialen, yoga, Intuïtieve ontwikkeling en self-healing, klankschaal massage. De vakantieweken staan in het teken van puur, natuur, genieten, creativiteit, mindfull, wellness en cultuur. Kijk hier voor beschikbare data en prijzen voor jouw creatieve vakantie.
Half november hebben we altijd een gezellige Hongaarse "terugkomdag" in het atelier van Annerie in Waddinxveen (NL).
Nieuwsgierig naar wat andere gasten vonden? Kijk in ons gastenboek en overtuig jezelf.
Je kunt bij Annerie alle kanten op, zoals bijvoorbeeld: beeldhouwen uit speksteen, schilderen van impressionistische landschappen, abstract, portretten.

Gun jezelf deze fijne vakantie!

Kijk bij Beschikbare perioden in de Jaarkalender en kies je week!

Schilderen Check beschikbare perioden


Wij hebben dit jaar weer een aantal prachtige weken in de aanbieding.
Schrijf je nu in en je bent erbij.
Wil je boeken via een inschrijfformulier? Gebruik dan dit boekingsformulier.
Je kunt ons uiteraard ook even bellen of een bericht sturen.

Wil je boeken met meer deelnemers of met de gehele vereniging waar je schildert of beeldhouwt? Neem dan ook even contact met ons op, dan maken we een afspraak om een dergelijke week rustig te bespreken. Dat kan bij ons in Waddinxveen of op uw locatie.

Ook jij kunt schilderen

Ook jij kunt SchilderenSchilderen Nieuwsbrieven Penseelstreken

 
 


 

Verblijf in authentieke Somogy boerderijen (Hongaarse tanya's). Deze zijn opgeknapt met respect voor zoveel mogelijk authentieke details.

De workshops worden begeleid door kunstenares Annerie. De diverse workshops en activiteiten dragen allen bij om je goed te voelen, bewust en mindfull bezig te zijn. Terwijl je bezig bent reikt Annerie je technieken en handvatten aan. Leren kijken en met name anders kijken. Creatieve expressie met onder meer acrylverf en andere, natuurlijke materialen. Atelier: de voormalig wagenschuur is verbouwd en doet dienst als atelier, met heel veel ruimte en licht door de glazen schuifpui. Bij warm weer lekker op het terras of onder een van de vele (fruit)bomen die fijne schaduw bieden om in de natuur te schilderen. Natuurlijk is deze fijne vakantie week all-inclusive thuis en wordt je op het vliegveld in Budapest opgehaald en weer terug gebracht.

Schilderen Intuitief door Annerie

Intuitief Schilderen

 
Eerst krijg je uitleg over materialen, ondergronden en de diverse mogelijkheden of thema's. Je zoekt een fijne plek om te werken en voordat we beginnen met schilderen trachten we ons hoofd leeg te maken, dmv een meditatie met aandacht voor de ademhaling. Dit helpt om bij je gevoel, intuïtie, te komen. Vanuit je gevoel ga je kleur kiezen en begin je te schilderen. Terwijl je bezig bent geef ik technieken die je gelijk kunt toepassen! Dus je leert in de praktijk as you go. Door intuïtief te schilderen, schilder je en kies je kleur als het ware vanuit je gevoel. Zo bevorder je het loslaten van alledaagse dingen. De resultaten zijn zeer verrassend, origineel en maken je blij.

Het is fijn dat (bijna)alles mag en niets moet. Het schilderen is geschikt voor iedereen .... om te schilderen hoef je niet te kunnen tekenen. Schilderen met acryl of gemengde techniek begeleid door kunstenares Annerie, www.anneriemol.com. Deze workshop is inclusief gebruik van materialen, met uitzondering van papier en schilderslinnen. Die zijn tegen een vergoeding verkrijgbaar. Ervaar hoe intuïtief expressie geven bevrijdend werkt en het je gevoel van innerlijke kracht sterkt.

. . . . en heerlijk puur eten
Van verse Hongaarse ingrediënten uit de regio, smakelijke maaltijden. Hongaarse specialiteit "pörkölt" wordt buiten gekookt op een houtvuur in een ketel aan een driepoot. Ook vegetarische maaltijden zijn uiteraard mogelijk.

Een vakantie met schilderweek:
- Vliegreis (optioneel > zie algemene voorwaarden)
- Brandstof, transfers en vervoer in Hongarije
- Begeleiding van kunstenares Annerie Mol.
- Diverse uitstapjes (o.a. Museumbezoek, Balaton/Tihany etc.)
- Nederlandse begeleiding ter plaatse.
 
 

Agenda 2018

Voor 2018 zijn de volgende creatieve weken gepland. Wilt u met minimaal 5 deelnemers, of met uw vereniging in een andere week dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Reiscode, Periode Prijs
S1-A: zondag 27 mei t/m 3 juni 2018, 8 dagen € 595,-
S1-B: zondag 27 mei t/m Wo. 6 juni 2018, 11 dagen € 745,-
S2: zondag 10 t/m 17 juni 2018 € 595,-
S3: zondag 1 t/m 8 juli 2018 € 595,-
S4: maandag 20 t/m 27 augustus 2018 € 595,-
Additionele kosten:
FT: Indien gewenst > Vliegticket vanaf € 100,-
TT: Toeristenbelasting p.p.p.n. € 1,-
AC: Admin./handlingkosten per boeking € 20,-

 
Of kijk in onze jaarkalender!

Schilderen Check beschikbare perioden

Vliegtickets naar Budapest

Vliegen naar Budapest op Liszt Ferenc Int.Airport (Terminal 2) is mogelijk met de volgende maatschappijen.
> Vanaf Amsterdam met KLMSchilderen KLM logo
> Vanaf Rotterdam met TransaviaSchilderen Transavia logo
> Vanaf Eindhoven met WizzairSchilderen Wizzair logo
> Vanaf Charleroi met Wizzair en RyanairSchilderen Ryanair logo
> Vanaf Brussel met Brussels airlinesSchilderen Brussels airlines logo

Wij zoeken de best mogelijke vliegticket voor jouw vakantie. Dit is afhankelijk van welke maatschappij het beste aanbod heeft. Vanaf het vliegveld in Budapest wordt je opgehaald en gebracht naar je vakantie-locatie in Somogyacsa. Afhalen/brengen in Nederland/België naar het vliegveld is eventueel ook mogelijk.
 
 

Beeldhouwen

 

Schilderen Speksteen vakantie schilderen Annerie Mol
Beeldhouwen in speksteen is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Speksteen is een hele zachte steensoort die gemakkelijk te bewerken is d.m.v. vijlen, zagen en boren. Door het beeld uiteindelijk te schuren, te polijsten en in te smeren met was, laat je mooi uitkomen wat je voor ogen hebt. De meest prachtige kleuren komen te voorschijn.

Ervaring is niet nodig. Het bewerken van het stuk speksteen gaat in stappen. De eerste stap is kijken en draaien, zie de vorm van de steen. Wanneer deze voor jou helder is kan er een begin gemaakt worden met het raspen en vijlen. Er zijn raspen en vijlen in allerlei vormen en maten aanwezig. Als de vorm er is, kan er gepolijst gaan worden met o.a. schuurpapier van diverse korrels. Tenslotte wordt het stuk speksteen gepolijst en in de was gezet voor een mooie glans.

 Schilderen Zonsondergang blauw rood avondzon

Mozaiek

 

Schilderen Mozaiken mozaik beschilderen
Je kunt gebruik maken van natuurlijke materialen die je vindt in de omgeving, en soms kun je die ook kunt gebruiken als ondergrond, zo creëer je een duurzaam organisch ontstane mozaïek. Een mooi aandenken aan deze "natuurlijke" vakantie.

Techniek en materiaalkennis zijn aanwezig. De natuur voorziet materialen in overvloed, zoals mooi kiezeltjes in allerlei aardse tinten, stukjes gekleurde tegeltjes die achter gelaten zijn. Hout, in maten, kleuren en soorten. En dan is er altijd nog dat wat de winkel heeft speciaal voor mozaïeken. Elke tegelverkoop winkel heeft breuk. Deze schenken ze graag voor het creatieve proces van een kunstenaar. Zware en grote creaties die niet in het vliegtuig mee kunnen, worden voor je meegenomen aan het einde van het seizoen.
 
 
 

Schilderen Mozaiken Elly creatief
Schilderen Mozaiken Wil creatief
Boek jouw reis

[...]


Schilderen Gastenboek

Yoga bij Artventures

 

Schilderen Yoga bij Artventures door teacher PenelopySchilderen Yoga ster Aankondiging Zomer 2018
Een aantal weken per jaar organiseren we heerlijke Yoga-retreats verzorgd door Yogateacher Penelopy Piña (RYT Certified). Een hele week Yoga in een prachtig decór van rust en natuur op het zonneplateau in Somogyacsa, Hongarije. Specifieke Yoga-retreats zijn apart te boeken, maar ook tijdens de creatieve schilderweken (schilderen / beeldhouwen / mozaieken) is er de mogelijkheid om s'ochtends yoga te volgen bij Annerie. Vraag er naar. De lessen vinden plaats op de diverse terrassen, bij het zwembad, of heerlijk in de vrije natuur. Bij minder weer uiteraard binnen in ons Yoga-center/Atelier.

Schilderen yoga artventures buiten in de vrije natuur

Vegan Yoga Retreat 2.0


Kom deze zomer met ons mee op een 6-daagse multi-style yoga retreat in Hongarije, waar je kennismaakt met de beginselen van yoga en je je creativiteit laat stromen. Wij ontwikkelde speciaal voor jou: Vegan Yoga Retreat 2.0 !
Wij geloven dat iedereen die geraakt is door yoga, op wat voor manier dan ook, het verdient om op een bijzondere plek en in alle rust meer over yoga te leren en zijn of haar eigen practice te verbreden. Vind balans in de leefstijl die bij je past door deel te nemen aan dit retreat. Laat yoga je dagelijkse leven schoonheid brengen.


Wat gaan we doen tijdens zo'n week?
~ Dagelijks twee yogalessen (4 verschillende stijlen)
~ Dagelijkse meditatie (inclusief mantra’s)
~ Pranayama / Ademhalingstechnieken
~ Reiki en Tibetaanse klankschaal massages
~ Workshops begeleidt door kunstenares Annerie Mol
~ Verdiepende yoga workshops
~ Trekking door de omgeving
~ Zwemmen in het Balatonmeer

Wat nog meer?
~ Dagelijks drie rauw-plantaardige maaltijden
~ Verse sapjes elke ochtend in onze juice-bar!
~ Heel veel fruit

Wanneer?
~ Ma. 27 augustus t/m zo. 2 september 2018
~ Prijs: € 695,- één week, 7 dagen.

De Yoga-reatreats zijn toegankelijk voor alle niveaus. Als je aan het begin van je yogareis staat, zullen deze 7 dagen je hierin een stap verder brengen.

Schilderen yoga bij artventures in Somogyacsa, Hungary

Schilderen yoga bij artventures in Somogyacsa, vrij in de natuurHeerlijke yoga retreats binnen, buiten of in de vrije natuur!
 
 
Schilderen yoga teacher Penelopy

Penelopy Piña (RYT Certified Yoga-teacher)

Klankschalen Massage

 

Schilderen klankschaal meditatie
Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd door de trillingen die de Tibetaanse klankschalen voortbrengen. Niet alleen via het oor, maar via al je zintuigen komen de trillingen bij je binnen en resoneren op cel niveau. Ze geven een energetische kracht en hebben een ondoorgrondelijke positieve uitwerking op heel je lichaam. Met totale ontspanning tot gevolg. Er ontstaat een diepe innerlijke rust, die je in staat stelt om je balans opnieuw in evenwicht te brengen. Bij voldoende belangstelling kun je een workshop volgen met; - de basisbeginselen en theorie - veel oefenen, je leert een totale klank massage op zowel fysiek als energetisch niveau te geven. Na deze week goed doorlopen te hebben, krijg je een certificaat en een naslag boek. Nieuwsgierig? Je kunt een afspraak maken voor een klankmassage om te ervaren wat het voor je doet, stuur even een mail Voor een massage ben je gekleed en is het verstandig makkelijk zittende kleding te dragen.
 
 
Schilderen banner yoga in Hongarije.nl
 

Accommodatie tijdens je vakantie

 
Tijdens je vakantie verblijf je, meestal met een andere deelnemer op één kamer, in één van onze vakantievilla's. Wil je aan aparte kamer voor jezelf, dan kan dat. Geef dit aan tijdens het boeken. Uiteraard is de normale kamerverdeling altijd V/V of M/M. Alle vakantievilla's zijn voorzien van een woonkamer, keuken, douche/toilet en meerdere slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een bij aankomst gevulde minibar. In de woonkamer vindt je verder een TV-dvd-speler, en er is Wi-Fi over de gehele locatie.
 
Schilderen Verblijf schilderweek PundaJe verblijft in één van onze vakantiehuizen, voorzien van alle luxe, keuken, badkamer.

Schilderen Verblijf schilderweek Punda luxe slaapkamersFijne slaapkamers voorzien van heerlijke bedden en minibar.

Schilderen Verblijf schilderweek Punda luxe woonkamerGezellige woonkamer met DVD-speler, LED TV, Wi-Fi.

Schilderen Verblijf schilderweek Punda zwembadVanaf mei t/m september kun je gebruik maken van ons zwembad.

Bonbini buitenbar voor heerlijke sapjes/drankjes en gezelligheid.

Boeken

Boek je vakantie

Boeken gaat snel en één-
voudig. 1 scherm, 1 knop!

 
 
 
Artist Painter

 
 

€ 125,- pp per vakantie


€ 100,- pp wij boeken ticket *
Graag je geboortedatum vermelden

- € 74,50 pp = 10% korting op de arrangementsprijs

- € 59,50 pp = 10% korting op de arrangementsprijs

* Nu tijdelijk een A5-Schetsboek en fineliner kado!
 
 
 
* Nu tijdelijk een A5-Schetsboek en fineliner kado!
 
 
 
* Nu tijdelijk een Yoga kussen bij aankomst kado!
 
 
 

Onze gegevens