Vakantiehuizen | Wandelvakanties | Schildervakanties Hulp nodig of meer info? Bel: 06 22465355 398 beoordelingen NTAK MA21004339 398 beoordelingenSchilderen Vakantie Annerie Artventures

Expressie geven aan jouw creativiteit en gevoel. SCHILDEREN, BEELDHOUWEN, MOZAIEKEN. Je bent vrij in je keuze.


Je hebt een drukke of moeilijke tijd achter de rug. Je zit steeds maar in je hoofd en merkt dat je rust en ontspanning nodig hebt. Het is tijd om dit te veranderen. Maar ja, waar kan dat?
Wij bieden je een uniek vakantie-concept. Je kunt je creativiteit helemaal de vrije loop laten.

Artventures biedt je natuur, ruimte, ontspanning en creatieve activiteiten. Maak je hoofd “leeg” tijdens meditatie yoga, gericht op je ademhaling. Kom dichtbij je gevoel, intuïtief schilderen met gelijkgestemden. Goed verzorgde maaltijden, thermálbaden, massages en wandelingen.

Annerie heeft hier alvast voor jou wat leuks!facebook logo mail logo pinterest logo
 

Intuïtief Schilder Vakantie

Waardering
Schilderen Atelier schildersatelier Annerie binnen

Schilderen atelier Annerie van achterzijdeSchilderen atelier Annerie binnen 3 cursisten

Kleur, vorm, con­trast, scha­duw, licht, com­po­si­tie, balans.

 

Schilderen AnnerieAnnerie

Wat vinden anderen van Artventures:


In de groep, persoonlijke aandacht. Begeleid door Annerie, die je gaandeweg technieken aanreikt waarmee je verder kunt. Lekker creatief en actief ben je bezig, met als doel dat je blij bent, ontspannen en langzamerhand leer je loslaten. We beginnen daarom met een korte meditatie om je hoofd leeg te maken en de rust in jezelf anders bekeken. Mozaïeken met organische materialen, yoga, Intuïtieve ontwikkeling en self-healing, klankschaal massage. De vakantieweken staan in het teken van puur, natuur, genieten, creativiteit, mindfull, wellness en cultuur. Klik hier naar de nieuwe website voor beschikbare data en prijzen voor jouw creatieve vakantie.

 
Half november hebben we altijd een gezellige Hongaarse "terugkomdag" in het atelier van Annerie in Waddinxveen (NL).
Nieuwsgierig naar wat andere gasten vonden? Kijk in ons gastenboek en overtuig jezelf.
Je kunt bij Annerie alle kanten op, zoals bijvoorbeeld: beeldhouwen uit speksteen, schilderen van impressionistische landschappen, abstract, portretten.
Gun jezelf deze fijne vakantie! Desgewenst regelen we ook de vliegticket(s) voor je.

 


Schilder­vakanties in Hongarije

Kom heerlijk een weekje schilderen in ons prachtige atelier in Somogyacsa. Binnen, buiten of we gaan naar het bos om daar heerlijk te genieten van de omgeving, de flora en fauna. Je maakt de mooiste schetsen en doeken, die je aan het eind van zo'n week kunt exposeren voor een echt publiek. 

Schilderen in een prachtig atelier

 
Wij hebben ook de komende periode weer een aantal prachtige weken in de aanbieding.
Schrijf je nu in en je bent erbij.
Wil je boeken via een inschrijfformulier? Gebruik dan dit boekingsformulier.
Je kunt ons uiteraard ook even bellen of een bericht sturen.

Wil je boeken met meer deelnemers of met de gehele vereniging waar je schildert of beeldhouwt? Neem dan ook even contact met ons op, dan maken we een afspraak om een dergelijke week rustig te bespreken. Dat kan bij ons in Waddinxveen of op je eigen locatie.

Kijk hier voor een schilderweek (of beeldhouwen of mozaïeken) die jou het beste uitkomt:


Ook jij kunt schilderen

Ook jij kunt Schilderen

 

Combinatie-week Schilderen èn Wandelen

 
Wil je tijdens je vakantie creatief bezig zijn maar wil je dit afwisselen met heerlijke wandelingen? Dan hebben we de perfecte combinatie voor je namelijk: Wandel- én Schildervakantie.
Kijk hier naar een sfeerimpressie-boek (september 2018) door andere gasten gemaakt of volg deze link voor meer informatie.

Dit boek is alleen verkrijgbaar voor deelnemers aan deze unieke wandel- en schilderweek.
Kijk hier voor een wandel- en schilderweek (combi-week) die jou het beste uitkomt:


Wil jij straks ook zo'n boek? Schrijf je dan nu in en kom naar Hongarije
(kies code: C1 t/m C4).

Verblijf in authentieke Somogy boerderijen (Hongaarse tanya's). Deze zijn opgeknapt met respect voor zoveel mogelijk authentieke details.

De workshops worden begeleid door kunstenares Annerie. De diverse workshops en activiteiten dragen allen bij om je goed te voelen, bewust en mindfull bezig te zijn. Terwijl je bezig bent reikt Annerie je technieken en handvatten aan. Leren kijken en met name anders kijken. Creatieve expressie met onder meer acrylverf en andere, natuurlijke materialen. Atelier: de voormalig wagenschuur is verbouwd en doet dienst als atelier, met heel veel ruimte en licht door de glazen schuifpui. Bij warm weer lekker op het terras of onder een van de vele (fruit)bomen die fijne schaduw bieden om in de natuur te schilderen. Natuurlijk is deze fijne vakantie week all-inclusive thuis en wordt je op het vliegveld in Budapest opgehaald en weer terug gebracht.

Schilderen Intuitief door Annerie

Intuitief Schilderen

Download / print brochure


Eerst krijg je uitleg over materialen, ondergronden en de diverse mogelijkheden of thema's. Je zoekt een fijne plek om te werken en voordat we beginnen met schilderen trachten we ons hoofd leeg te maken, dmv een meditatie met aandacht voor de ademhaling. Dit helpt om bij je gevoel, intuïtie, te komen. Vanuit je gevoel ga je kleur kiezen en begin je te schilderen. Terwijl je bezig bent geef ik technieken die je gelijk kunt toepassen! Dus je leert in de praktijk as you go. Door intuïtief te schilderen, schilder je en kies je kleur als het ware vanuit je gevoel. Zo bevorder je het loslaten van alledaagse dingen. De resultaten zijn zeer verrassend, origineel en maken je blij.

Het is fijn dat (bijna)alles mag en niets moet. Het schilderen is geschikt voor iedereen .... om te schilderen hoef je niet te kunnen tekenen. Schilderen met acryl of gemengde techniek begeleid door kunstenares Annerie. Deze workshop is inclusief gebruik van materialen, met uitzondering van papier en schilderslinnen. Die zijn tegen een vergoeding verkrijgbaar. Ervaar hoe intuïtief expressie geven bevrijdend werkt en het je gevoel van innerlijke kracht sterkt.

. . . . en heerlijk puur eten
Van verse Hongaarse ingrediënten uit de regio, smakelijke maaltijden. Hongaarse specialiteit "pörkölt" wordt buiten gekookt op een houtvuur in een ketel aan een driepoot. Ook vegetarische maaltijden zijn uiteraard mogelijk.

Een vakantie met schilderweek:
- Vliegreis (optioneel > zie algemene voorwaarden)
- Brandstof, transfers en vervoer in Hongarije
- Begeleiding van kunstenares Annerie.
- Diverse uitstapjes (o.a. Museumbezoek, Balaton/Tihany etc.)
- Nederlandse begeleiding ter plaatse.
 

Agenda

Komende tijd zijn ook weer creatieve weken gepland. Wil je met minimaal 5 deelnemers, of met de gehele vereniging in een andere week dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Schildervakanties
8-daagse reis, all-inclusive, schilderen, beeldhouwen met speksteen of mozaïken, Expositie-middag, Uitstapjes, Goulash, Hongaarse avond etc. BOEKEN
navigeer met pijltjes of kies maand


Hier het jaaroverzicht

Schilderen en Wandelen
8-daagse reis, all-inclusive, Ochtend: wandelen met gids, Middag: creatief/schilderen en natuurlijk alle extra's! BOEKEN
navigeer met pijltjes of kies maand

Hier het jaaroverzicht 

Vliegtickets naar Budapest

Als je een mooie creatieve vakantie naar ons in Hongarije wilt boeken, dan kunnen wij, tegen kostprijs, de vliegticket voor je regelen. Je hoeft alleen maar naar het vliegveld te gaan, en onze bus staat in Budapest voor je klaar.

Vliegen naar Budapest op Liszt Ferenc Int.Airport (Terminal 2) is mogelijk met de volgende maatschappijen.
> Vanaf Amsterdam met KLMSchilderen KLM logo
> Vanaf Amsterdam met EasyjetSchilderen Easyjet
> Vanaf Eindhoven met WizzairSchilderen Wizzair logo
> Vanaf Charleroi met Wizzair en RyanairSchilderen Ryanair logo
> Vanaf Brussel met Brussels airlinesSchilderen Brussels airlines logo

Wij zoeken de best mogelijke vliegticket voor jouw vakantie. Dit is afhankelijk van welke maatschappij het beste aanbod heeft, de beschikbare data en uiteraard de prijs. Ruim vooraf kiezen we de luchthaven waarvan de groep vertrekt, zodat iedereen tegelijk in Budapest aankomt. Vanaf het vliegveld in Budapest wordt je dan opgehaald en gebracht naar je vakantie-locatie in Somogyacsa. Afhalen/brengen in Nederland/België naar het vliegveld is eventueel ook, tegen kostprijs mogelijk.

 

Beeldhouwen

 

Schilderen Speksteen vakantie schilderen Annerie

Download / print brochure


De workshop beeldhouwen in speksteen is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Speksteen is een hele zachte steensoort die gemakkelijk te bewerken is d.m.v. vijlen, zagen en boren. Door het beeld uiteindelijk te schuren, te polijsten en in te smeren met was, laat je mooi uitkomen wat je voor ogen hebt. De meest prachtige kleuren komen te voorschijn.

Schilderen Speksteen vakantie schilderen Annerie

Ervaring is niet nodig. Het bewerken van het stuk speksteen gaat in stappen. De eerste stap is kijken en draaien, zie de vorm van de steen. Wanneer deze voor jou helder is kan er een begin gemaakt worden met het raspen en vijlen. Er zijn raspen en vijlen in allerlei vormen en maten aanwezig. Als de vorm er is, kan er gepolijst gaan worden met o.a. schuurpapier van diverse korrels. Tenslotte wordt het stuk speksteen gepolijst en in de was gezet voor een mooie glans.
 
Schilderen Zonsondergang blauw rood avondzon

Beeldhouw- en Mozaïekvakanties vinden plaats in dezelfde periode als de schildervakanties. Je kunt dus boeken voor jouw beeldhouw- of mozaïek-vakantie met de codes S1 t/m S4. Je màg trouwens ook schilderen als je dat wilt.

 

Mozaïek

 

Schilderen Mozaiken mozaik beschilderen
Je kunt gebruik maken van natuurlijke materialen die je vindt in de omgeving, en soms kun je die ook kunt gebruiken als ondergrond, zo creëer je een duurzaam organisch ontstane mozaïek. Een mooi aandenken aan deze "natuurlijke" vakantie.

Techniek en materiaalkennis zijn aanwezig. De natuur voorziet materialen in overvloed, zoals mooi kiezeltjes in allerlei aardse tinten, stukjes gekleurde tegeltjes die achter gelaten zijn. Hout, in maten, kleuren en soorten. En dan is er altijd nog dat wat de winkel heeft speciaal voor mozaïeken. Elke tegelverkoop winkel heeft breuk. Deze schenken ze graag voor het creatieve proces van een kunstenaar. Zware en grote creaties die niet in het vliegtuig mee kunnen, worden voor je meegenomen aan het einde van het seizoen.
 

Schilderen Mozaiken Elly creatief
 
 
Schilderen Mozaiken Wil creatief

[...]

 
 

Schilderen Gastenboek

Wandelen èn
Schilderen

Download / print brochure


Wandelen en Schilderen Combi week

Heerlijke wandelingen in de ochtend . . . . .
 
Als variatie op een schildervakantie organiseren we sinds enkele jaren de unieke combinatieweek: Wandelen èn Schilderen. In de ochtenden gaan we wandelen met gids en 's-middags kun je heerlijk schilderen o.l.v. Annerie in het atelier, buiten, of we gaan naar een andere mooie plek. De wandelingen zijn specifiek uitgezocht door onze gidsen en niet al te lang. De tochten variëren van 8 tot ca. 12 km, dus je loopt dan 2,5 tot maximaal 3,5 uur.
Voor vertrek doen we eerst wat rek, strek, yoga oefeningen, altijd goed om de spieren vast een beetje op te warmen.
Bij thuiskomst staat er een heerlijke lunch voor je klaar. Wanneer je je eerst even wil opfrissen, of een duik wilt nemen in het zwembad kan dat. Samen genieten we van de lunch en daarna is het even rusttijd (siësta). Even doen waar je zin in hebt zoals bijvoorbeeld hangmatteren, op één van de zonnebedden bij het zwembad, relaxen, lezen of gewoon lekker niks. Kijk in de agenda of bij beschikbaarheid en kies de periode die je het beste uitkomt. Deze specifieke weken zijn altijd zeer druk bezocht dus wacht niet te lang met boeken.

. . . . . en in de middag een mooi schilderij gemaakt!

Kijk hier voor een sfeerimpressie voor een goed georganiseerde schilder- èn wandelweek. Het boek is gemaakt door onze gasten.
Het boek is alleen verkrijgbaar voor deelnemers aan deze unieke wandel- en schilderweek.
Kijk hier voor een wandel- en schilderweek (combi-week) die jou het beste uitkomt.


Bekijk nog even een korte film speciaal over een Schilder- en Wandelweek combinatie.

 

Kies de optie: Schilder-/Wandel combiweek (C1 tot C4)
 

Accommodatie wi-fi wifi logo artventures wandelen wandelvakantiestijdens je vakantie

 
Tijdens je vakantie verblijf je, meestal met een andere deelnemer op één kamer, in één van onze vakantievilla's. Wil je een aparte kamer voor jezelf, dan kan dat. Geef dit aan tijdens het boeken. Uiteraard is de normale kamerverdeling altijd V/V of M/M. Alle vakantievilla's zijn voorzien van een woonkamer, keuken, douche/toilet en meerdere slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een bij aankomst gevulde minibar. In de woonkamer vindt je verder een TV-dvd-speler, en er is Wi-Fi over de gehele locatie.
 
Schilderen Verblijf schilderweek PundaJe verblijft in één van onze vakantiehuizen, voorzien van alle luxe, keuken, badkamer.

Klankschalen Massage

Schilderen klankschaal meditatie
Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd door de trillingen die de Tibetaanse klankschalen voortbrengen. Niet alleen via het oor, maar via al je zintuigen komen de trillingen bij je binnen en resoneren op cel niveau. Ze geven een energetische kracht en hebben een ondoorgrondelijke positieve uitwerking op heel je lichaam. Met totale ontspanning tot gevolg. Er ontstaat een diepe innerlijke rust, die je in staat stelt om je balans opnieuw in evenwicht te brengen. Bij voldoende belangstelling kun je een workshop volgen met; - de basisbeginselen en theorie - veel oefenen, je leert een totale klank massage op zowel fysiek als energetisch niveau te geven. Na deze week goed doorlopen te hebben, krijg je een certificaat en een naslag boek. Nieuwsgierig? Je kunt een afspraak maken voor een klankmassage om te ervaren wat het voor je doet, stuur dan even een E-mail. Voor een massage ben je gekleed en is het verstandig makkelijk zittende kleding te dragen.
 
Schilderen Verblijf schilderweek Punda luxe slaapkamersFijne slaapkamers voorzien van heerlijke bedden en minibar.

Schilderen Verblijf schilderweek Punda luxe woonkamerGezellige woonkamer met DVD-speler, LED TV, Wi-Fi.

Schilderen Verblijf schilderweek Punda zwembadVanaf mei t/m september kun je gebruik maken van ons zwembad.

Bonbini buitenbar voor heerlijke sapjes/drankjes en gezelligheid.

Schilderen Verblijf schilder YOGA week sapjes sapjesbarWij gebruiken alleen 100% verse producten direct van het land.

Contact

Stuur ons een berichtje

NieuwsbrievenOnze gegevens

  • MEER WETEN? BEL ONS: 06 333 08 232

© 2024 VIH Vakanties | All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap

Lemon Cake logo