Expressie geven aan jouw creativiteit en gevoel. SCHILDEREN, BEELDHOUWEN, MOZAIEKEN. Je bent vrij in je keuze.

Intuïtief Schilder Vakantie

Waardering

Schilder vakantie, intuïtief schilder vakantie, intuïtief, spiritueel, Hongarije, Frankrijk, Portugal, België, Schilderen in Hongarije, Artventures, schildervakantie, intuitief schilderen Annerie Mol,

Kleur, vorm, contrast, schaduw, licht, compositie, balans.

 
Annerie Mol
In de groep, persoonlijke aandacht. Begeleid door Annerie, die je gaandeweg technieken aanreikt waarmee je verder kunt. Lekker creatief en actief ben je bezig, met als doel dat je blij bent, ontspannen en langzamerhand leer je loslaten. We beginnen daarom met een korte meditatie om je hoofd leeg te maken en de rust in jezelf anders bekeken. Mozaïeken met organische materialen, yoga, Intuïtieve ontwikkeling en self-healing, klankschaal massage. De vakantieweken staan in het teken van puur, natuur, genieten, creativiteit, mindfull, wellness en cultuur. Kijk hier voor beschikbare data en prijzen voor jouw creatieve vakantie.
Half november hebben we altijd een gezellige Hongaarse "terugkomdag" in het atelier van Annerie in Waddixveen (NL).
Nieuwsgierig naar wat andere gasten vonden? Kijk in ons gastenboek en overtuig jezelf.
Je kunt bij Annerie alle kanten op, zoals bijvoorbeeld: beeldhouwen uit speksteen, schilderen van impressionistische landschappen, abstract, portretten.

Gun jezelf deze fijne vakantie!

Kijk bij Beschikbare perioden in de Jaarkalender en kies je week!
Wij hebben in 2018 weer een aantal prachtige weken in de aanbieding. Schrijf je nu vast in en ontvang een vroegboekkorting van € 50,- als je nog dit jaar boekt.

Gebruik dan dit boekingsformulier, en vermeld de kortingscode: VBK2017.
Je kunt ons uiteraard ook even bellen of een bericht sturen.
Wil je boeken met meer deelnemers of met de gehele vereniging waar je schildert of beeldhouwt? Neem dan ook even contact met ons op, dan maken we een afspraak.

Nieuwsbrieven


: 
 
 

Schildervakantie fotoboek

 
Kijk hier naar een sfeerimpressie door andere gasten gemaakt:

Verblijf in authentieke Somogy boerderijen(Hongaarse tanya's). Deze zijn opgeknapt met respect voor zoveel mogelijk authentieke details.

De workshops worden begeleid door kunstenares Annerie. De diverse workshops en activiteiten dragen allen bij om je goed te voelen, bewust en mindfull bezig te zijn. Terwijl je bezig bent reikt Annerie je technieken en handvatten aan. Leren kijken en met name anders kijken. Creatieve expressie met onder meer acrylverf en andere, natuurlijke materialen. Atelier: de voormalig wagenschuur is verbouwd en doet dienst als atelier, met heel veel ruimte en licht door de glazen schuifpui. Bij warm weer lekker op het terras of onder een van de vele (fruit)bomen die fijne schaduw bieden om in de natuur te schilderen. Natuurlijk is deze fijne vakantie week all-inclusive thuis en wordt je op het vliegveld in Budapest opgehaald en weer terug gebracht.

Schilder vakantie, schilderen, intuïtief, spiritueel, Hongarije, Frankrijk, Portugal, België, Schilderen in Hongarije, Artventures, schildervakantie, intuitief schilderen Annerie Mol,

Intuitief Schilderen

 
Eerst krijg je uitleg over materialen, ondergronden en de diverse mogelijkheden of thema's. Je zoekt een fijne plek om te werken en voordat we beginnen met schilderen trachten we ons hoofd leeg te maken, dmv een meditatie met aandacht voor de ademhaling. Dit helpt om bij je gevoel, intuïtie, te komen. Vanuit je gevoel ga je kleur kiezen en begin je te schilderen. Terwijl je bezig bent geef ik technieken die je gelijk kunt toepassen! Dus je leert in de praktijk as you go. Door intuïtief te schilderen, schilder je en kies je kleur als het ware vanuit je gevoel. Zo bevorder je het loslaten van alledaagse dingen. De resultaten zijn zeer verrassend, origineel en maken je blij.

Het is fijn dat (bijna)alles mag en niets moet. Het schilderen is geschikt voor iedereen .... om te schilderen hoef je niet te kunnen tekenen. Schilderen met acryl of gemengde techniek begeleid door kunstenares Annerie, www.anneriemol.com. Deze workshop is inclusief gebruik van materialen, met uitzondering van papier en schilderslinnen. Die zijn tegen een vergoeding verkrijgbaar. Ervaar hoe intuïtief expressie geven bevrijdend werkt en het je gevoel van innerlijke kracht sterkt.

. . . . en heerlijk puur eten
Van verse Hongaarse ingrediënten uit de regio, smakelijke maaltijden. Hongaarse specialiteit "pörkölt" wordt buiten gekookt op een houtvuur in een ketel aan een driepoot. Ook vegetarische maaltijden zijn uiteraard mogelijk.

Een vakantie met schilderweek:
- Vliegreis (optioneel > zie algemene voorwaarden)
- Brandstof, transfers en vervoer in Hongarije
- Begeleiding van kunstenares Annerie Mol.
- Diverse uitstapjes (o.a. Museumbezoek, Balaton/Tihany etc.)
- Nederlandse begeleiding ter plaatse.
 
 

Agenda 2018

Voor 2018 zijn de volgende creatieve weken gepland. Wilt u met minimaal 5 deelnemers, of met uw vereniging in een andere week dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Reiscode, Periode Prijs
S1-A: zondag 27 mei t/m 3 juni 2018, 8 dagen € 595,-
S1-B: zondag 27 mei t/m Wo. 6 juni 2018, 11 dagen € 745,-
S2: zondag 10 t/m 17 juni 2018 € 595,-
S3: zondag 1 t/m 8 juli 2018 € 595,-
S4: zondag 19 t/m 26 augustus 2018 € 595,-
Additionele kosten:
FT: Indien gewenst > Vliegticket vanaf € 100,-
TT: Toeristenbelasting p.p.p.n. € 1,-
AC: Admin./handlingkosten per boeking € 20,-

 
Of kijk in onze jaarkalender!


Vliegtickets naar Budapest

Vliegen naar Budapest op Liszt Ferenc Int.Airport (Terminal 2) is mogelijk met de volgende maatschappijen.
> Vanaf Amsterdam met KLM
> Vanaf Rotterdam met Transavia
> Vanaf Eindhoven met Wizzair
> Vanaf Charleroi met Wizzair en Ryanair
> Vanaf Brussel met Brussels airlines

Wij zoeken de best mogelijke vliegticket voor jouw vakantie. Dit is afhankelijk van welke maatschappij de laagste prijs heeft. Vanaf het vliegveld in Budapest wordt je opgehaald en gebracht naar je vakantie-locatie in Somogyacsa. Afhalen/brengen in Nederland/België naar het vliegveld is eventueel ook mogelijk.

Beeldhouwen

 

Schilder vakantie, schilderen, intuïtief, spiritueel, Hongarije, Frankrijk, Portugal, België, Schilderen in Hongarije, Artventures, schildervakantie, intuïtief schilderen Annerie Mol,
Beeldhouwen in speksteen is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Speksteen is een hele zachte steensoort die gemakkelijk te bewerken is d.m.v. vijlen, zagen en boren. Door het beeld uiteindelijk te schuren, te polijsten en in te smeren met was, laat je mooi uitkomen wat je voor ogen hebt. De meest prachtige kleuren komen te voorschijn.

Ervaring is niet nodig. Het bewerken van het stuk speksteen gaat in stappen. De eerste stap is kijken en draaien, zie de vorm van de steen. Wanneer deze voor jou helder is kan er een begin gemaakt worden met het raspen en vijlen. Er zijn raspen en vijlen in allerlei vormen en maten aanwezig. Als de vorm er is, kan er gepolijst gaan worden met o.a. schuurpapier van diverse korrels. Tenslotte wordt het stuk speksteen gepolijst en in de was gezet voor een mooie glans.

 

Mozaiek

 


Je kunt gebruik maken van natuurlijke materialen die je vindt in de omgeving, en soms kun je die ook kunt gebruiken als ondergrond, zo creëer je een duurzaam organisch ontstane mozaïek. Een mooi aandenken aan deze "natuurlijke" vakantie.

Techniek en materiaalkennis zijn aanwezig. De natuur voorziet materialen in overvloed, zoals mooi kiezeltjes in allerlei aardse tinten, stukjes gekleurde tegeltjes die achter gelaten zijn. Hout, in maten, kleuren en soorten. En dan is er altijd nog dat wat de winkel heeft speciaal voor mozaïeken. Elke tegelverkoop winkel heeft breuk. Deze schenken ze graag voor het creatieve proces van een kunstenaar. Zware en grote creaties die niet in het vliegtuig mee kunnen, worden voor je meegenomen aan het einde van het seizoen.
 
 
 


Boek jouw reis

[...]


Klankschalen Massage

 

Klankschaal Singing Bowl
Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd door de trillingen die de Tibetaanse klankschalen voortbrengen. Niet alleen via het oor, maar via al je zintuigen komen de trillingen bij je binnen en resoneren op cel niveau. Ze geven een energetische kracht en hebben een ondoorgrondelijke positieve uitwerking op heel je lichaam. Met totale ontspanning tot gevolg. Er ontstaat een diepe innerlijke rust, die je in staat stelt om je balans opnieuw in evenwicht te brengen. Bij voldoende belangstelling kun je een workshop volgen met; - de basisbeginselen en theorie - veel oefenen, je leert een totale klank massage op zowel fysiek als energetisch niveau te geven. Na deze week goed doorlopen te hebben, krijg je een certificaat en een naslag boek. Nieuwsgierig? Je kunt een afspraak maken voor een klankmassage om te ervaren wat het voor je doet, stuur even een mail Voor een massage ben je gekleed en is het verstandig makkelijk zittende kleding te dragen.
 
 
banner yoga in Hongarije.nl
 

Accommodatie creatieve vakantie

 

U verblijft in één van onze vakantiehuizen, voorzien van alle luxe, keuken, badkamer.


Fijne slaapkamers voorzien van heerlijke bedden en minibar.


Gezellige woonkamer met DVD-speler, LED TV, Wi-Fi.


Vanaf mei t/m september kunt u gebruik maken van ons zwembad.


Bonbini buitenbar voor heerlijke sapjes/drankjes en gezelligheid.

Yoga bij Artventures

 

Yoga bij Artventures door teacher Penelopy
Een aantal weken per jaar organiseren we heerlijke Yoga-retreats verzorgd door Yogateacher Penelopy Piña (RYT Certified). Een hele week Yoga in een prachtig decór van rust en natuur op het zonneplateau in Somogyacsa, Hongarije. Specifieke Yoga-retreats zijn apart te boeken, maar ook tijdens de creatieve schilderweken (schilderen / beeldhouwen / mozaieken) is er de mogelijkheid om s'ochtends yoga te volgen bij Annerie. Vraag er naar. De lessen vinden plaats op de diverse terrassen, bij het zwembad, of heerlijk in de vrije natuur. Bij minder weer uiteraard binnen in ons Yoga-center/Atelier.

yoga artventures buiten in de vrije natuur
Wij geloven dat iedereen die geraakt is door yoga, op wat voor manier dan ook, het verdient om op een bijzondere plek en in alle rust meer over yoga te leren en zijn of haar eigen practice te verbreden. Vind balans in de leefstijl die bij je past door deel te nemen aan dit retreat. Laat yoga je dagelijkse leven schoonheid brengen.

yoga bij artventuires in Somogyacsa, Hungary
Wat gaan we doen tijdens zo'n week?
~ Dagelijks twee yogalessen (4 verschillende stijlen)
~ Dagelijkse meditatie (inclusief mantra’s)
~ Pranayama / Ademhalingstechnieken
~ Reiki en Tibetaanse klankschaal massages
~ Workshops begeleidt door kunstenares Annerie Mol
~ Verdiepende yoga workshops
~ Trekking door de omgeving
~ Zwemmen in het Balatonmeer

Wat nog meer?
~ Dagelijks drie rauw-plantaardige maaltijden
~ Verse sapjes elke ochtend in onze juice-bar!
~ Heel veel fruit

Wanneer?
~ 2018, nog niet exact bekend.
~ Prijs: € 745,- één week, 8 dagen.

De Yoga-reatreats zijn toegankelijk voor alle niveaus. Als je aan het begin van je yogareis staat, zullen deze 8 dagen je hierin een stap verder brengen.

yoga bij artventuires in Somogyacsa, Hungary

 
yoga teacher penelopy pina somogyacsa hungary

Penelopy Piña (RYT Certified Yoga-teacher)

Boeken

Onze gegevens