Expressie geven aan jouw creativiteit en gevoel. SCHILDEREN, BEELDHOUWEN, MOZAIEKEN. Je bent vrij in je keuze.

Intuïtief Schilder Vakantie

Waardering

Schilder vakantie, intuïtief schilder vakantie, intuïtief, spiritueel, Hongarije, Frankrijk, Portugal, België, Schilderen in Hongarije, Artventures, schildervakantie, intuitief schilderen Annerie Mol,

Kleur, vorm, contrast, schaduw, licht, compositie, balans.

 

In de groep, persoonlijke aandacht. Begeleid door Annerie, die je gaandeweg technieken aanreikt waarmee je verder kunt. Lekker creatief en actief ben je bezig, met als doel dat je blij bent, ontspannen en langzamerhand leer je loslaten. We beginnen daarom met een korte meditatie om je hoofd leeg te maken en de rust in jezelf anders bekeken. mozaïeken met organische materialen, yoga, Intuïtieve ontwikkeling en self-healing, klankschaal massage. De vakantieweken staan in het teken van puur, natuur, genieten, creativiteit, mindfull, wellness en cultuur.
Half november hebben we altijd een gezellige Hongaarse "terugkomdag" in het atelier van Annerie in Waddixveen (NL).
Nieuwsgierig naar wat andere gasten vonden? Kijk in ons gastenboek en overtuig jezelf.
Je kunt bij Annerie alle kanten op, zoals bijvoorbeeld: beeldhouwen uit speksteen, schilderen van impressionistische landschappen, abstract, portretten.

Gun jezelf deze fijne vakantie!

Kijk bij Beschikbare perioden in de Jaarkalender en kies je week!
Wij hebben in 2018 weer een aantal prachtige weken in de aanbieding. Schrijf je nu vast in en ontvang een vroegboekkorting van € 50,- als je nog dit jaar boekt.

Gebruik dan dit boekingsformulier, en vermeld de kortingscode: VBK2017.
Je kunt ons uiteraard ook even bellen of een bericht sturen.
Wil je boeken met meer deelnemers of met de gehele vereniging waar je schildert of beeldhouwt? Neem dan ook even contact met ons op, dan maken we een afspraak.

Verblijf in authentieke Somogy boerderijen(Hongaarse tanya's). Deze zijn opgeknapt met respect voor zoveel mogelijk authentieke details.

De workshops worden begeleid door kunstenares Annerie. De diverse workshops en activiteiten dragen allen bij om je goed te voelen, bewust en mindfull bezig te zijn. Terwijl je bezig bent reikt Annerie je technieken en handvatten aan. Leren kijken en met name anders kijken. Creatieve expressie met onder meer acrylverf en andere, natuurlijke materialen. Atelier: de voormalig wagenschuur is verbouwd en doet dienst als atelier, met heel veel ruimte en licht door de glazen schuifpui. Bij warm weer lekker op het terras of onder een van de vele (fruit)bomen die fijne schaduw bieden om in de natuur te schilderen. Natuurlijk is deze fijne vakantie week all-inclusive thuis en wordt je op het vliegveld in Budapest opgehaald en weer terug gebracht.

Schilder vakantie, schilderen, intuïtief, spiritueel, Hongarije, Frankrijk, Portugal, België, Schilderen in Hongarije, Artventures, schildervakantie, intuitief schilderen Annerie Mol,

Intuitief Schilderen

 

Eerst krijg je uitleg over materialen, ondergronden en de diverse mogelijkheden of thema's. Je zoekt een fijne plek om te werken en voordat we beginnen met schilderen trachten we ons hoofd leeg te maken, dmv een meditatie met aandacht voor de ademhaling. Dit helpt om bij je gevoel, intuïtie, te komen. Vanuit je gevoel ga je kleur kiezen en begin je te schilderen. Terwijl je bezig bent geef ik technieken die je gelijk kunt toepassen! Dus je leert in de praktijk as you go. Door intuïtief te schilderen, schilder je en kies je kleur als het ware vanuit je gevoel. Zo bevorder je het loslaten van alledaagse dingen. De resultaten zijn zeer verrassend, origineel en maken je blij.

Het is fijn dat (bijna)alles mag en niets moet. Het schilderen is geschikt voor iedereen .... om te schilderen hoef je niet te kunnen tekenen. Schilderen met acryl of gemengde techniek begeleid door kunstenares Annerie, www.anneriemol.com. Deze workshop is inclusief gebruik van materialen, met uitzondering van papier en schilderslinnen. Die zijn tegen een vergoeding verkrijgbaar. Ervaar hoe intuïtief expressie geven bevrijdend werkt en het je gevoel van innerlijke kracht sterkt.

. . . . en heerlijk puur eten

Van verse Hongaarse ingrediënten uit de regio, smakelijke maaltijden. Hongaarse specialiteit "porkolt" wordt buiten gekookt op een houtvuur in een ketel aan een driepoot. Ook vegetarische maaltijden zijn uiteraard mogelijk.

Een vakantie met schilderweek:

  • - Vliegreis (optioneel > zie algemene voorwaarden)
  • - Brandstof, transfers en vervoer in Hongarije
  • - Begeleiding van kunstenares Annerie Mol.
  • - Diverse uitstapjes (o.a. Museumbezoek, Balaton/Tihany etc.)
  • - Nederlandse begeleiding ter plaatse.

Beeldhouwen

 

Schilder vakantie, schilderen, intuïtief, spiritueel, Hongarije, Frankrijk, Portugal, België, Schilderen in Hongarije, Artventures, schildervakantie, intuïtief schilderen Annerie Mol,
Beeldhouwen in speksteen is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Speksteen is een hele zachte steensoort die gemakkelijk te bewerken is d.m.v. vijlen, zagen en boren. Door het beeld uiteindelijk te schuren, te polijsten en in te smeren met was, laat je mooi uitkomen wat je voor ogen hebt. De meest prachtige kleuren komen te voorschijn.

Ervaring is niet nodig. Het bewerken van het stuk speksteen gaat in stappen. De eerste stap is kijken en draaien, zie de vorm van de steen. Wanneer deze voor jou helder is kan er een begin gemaakt worden met het raspen en vijlen. Er zijn raspen en vijlen in allerlei vormen en maten aanwezig. Als de vorm er is, kan er gepolijst gaan worden met o.a. schuurpapier van diverse korrels. Tenslotte wordt het stuk speksteen gepolijst en in de was gezet voor een mooie glans.


 

Mozaiek

 


Je kunt gebruik maken van natuurlijke materialen die je vindt in de omgeving, en soms kun je die ook kunt gebruiken als ondergrond, zo creëer je een duurzaam organisch ontstane mozaïek. Een mooi aandenken aan deze "natuurlijke" vakantie.

Techniek en materiaalkennis zijn aanwezig. De natuur voorziet materialen in overvloed, zoals mooi kiezeltjes in allerlei aardse tinten, stukjes gekleurde tegeltjes die achter gelaten zijn. Hout, in maten, kleuren en soorten. En dan is er altijd nog dat wat de winkel heeft speciaal voor mozaïeken. Elke tegelverkoop winkel heeft breuk. Deze schenken ze graag voor het creatieve proces van een kunstenaar. Zware en grote creaties die niet in het vliegtuig mee kunnen, worden voor je meegenomen aan het einde van het seizoen.

Contact opnemen

[...]

Bewustwording is waar het om gaat, je lichte of donkere kant wordt geraakt. Maar een week bij Annerie en cs is mijn creatieve kant ontwaakt. Super bedankt! Heb van alles genoten.
Ria.

Klankschalen Massage

 

Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd door de trillingen die de Tibetaanse klankschalen voortbrengen. Niet alleen via het oor, maar via al je zintuigen komen de trillingen bij je binnen en resoneren op cel niveau. Ze geven een energetische kracht en hebben een ondoorgrondelijke positieve uitwerking op heel je lichaam. Met totale ontspanning tot gevolg. Er ontstaat een diepe innerlijke rust, die je in staat stelt om je balans opnieuw in evenwicht te brengen. Bij voldoende belangstelling kun je een workshop volgen met; - de basisbeginselen en theorie - veel oefenen, je leert een totale klank massage op zowel fysiek als energetisch niveau te geven. Na deze week goed doorlopen te hebben, krijg je een certificaat en een naslag boek. Nieuwsgierig? Je kunt een afspraak maken voor een klankmassage om te ervaren wat het voor je doet, stuur even een mail Voor een massage ben je gekleed en is het verstandig makkelijk zittende kleding te dragen.

Contact

Stuur ons een berichtje

Onze gegevens