Vakantiehuizen | Wandelvakanties | Schildervakanties Hulp nodig of meer info? Bel: 06 22465355 398 beoordelingen NTAK MA21004339 398 beoordelingen

Waarom wij, Annerie en Jean, jou een vakantie in Hongarije bezorgen die je niet snel zult vergeten. Een land waaraan je niet snel denkt, maar dat zeker interessant is om een keer te beleven. Wandelen, schilderen of gewoon lekker relaxen!
 

 

 

Schilder je? Dan heb ik hier voor jou wat leuks!
Maar als je wandelt, is dit misschien ook interessant.
 
 
 

Over ons

Waardering
Je houdt van natuur, rust, maar ook van cultuur en geschiedenis. Tijdens je vakantie wil je ook wat doen, nieuwe mensen ontmoeten, en met gelijkgestemden een heerlijke tijd beleven in een schitterende omgeving, onthaasten, of de accu weer eens goed opladen!
 
Wij (Annerie, Jean en ons Artventures-Team) bieden jou dan precies hetgeen dat je zoekt. Hongarije is de ideale vakantiebestemming die ervoor zorgt dat je een vakantie beleefd die je niet snel zult vergeten.
 
Voor de doorgewinterde wandelaar en de artistieke kunstenaar biedt Artventures je een mooie vakantie, maar ook als je alleen met vrienden of je hele gezin bijvoorbeeld 3 weken één van onze vakantiehuizen huurt.
 
Voor de meest verfente wandelaar hebben we 100-den kilometers wandelpad klaarliggen in de mooiste natuurgebieden van Hongarije. Sterker nog; Artventures ligt precies midden in het Koppányvölgy natuurpark. Een beschermd natuurgebied van maar liefst 16.500 hectare langs de Koppány-creek.
 

 
We organiseren in Hongarije ca. 10 wandelweken per jaar. Wil je weten hoe zo'n week er uit ziet, kijk dan bovenstaande video.

 

 
Maar we hebben ook wandelgebieden op het schiereiland Tihany in het Balatonmeer, de grotten bij Ságvár, of rond het Deseda-meer vlakbij de provinciehoofdstad Kaposvár.
 

 
Ook om hier op Tihany te schilderen of 'kunst' te creëren, langs de oevers van het balatonmeer is natuurlijk de ideale plek. Je vindt hier trouwens ook een waar kunstenaarsdorp aan de noordkant van het Belső-tó -meer. Hier hebben verschillende kunstenaars hun atelier/werkplek.
 
Je zit op een schildersvereniging of kunstkring, gevorderd of beginner, dat maakt niet uit. Annerie neemt je mee in je artistieke ontwikkeling en aan het einde van de week exposeer je zelfs je gecreëerde werk tijdens een heuse expositie waar zowel lokalen als geëmigreerde landgenoten naar komen kijken. Je bent trots op je werk en gaat met een blij gevoel terug naar huis.


Wat vinden on­ze gasten van Artventures?


 
Meer testimonials lees je in onze gastenboeken. We hebben drie gastenboekgedeeltes, één voor wandelvakanties, één voor schilderen/creatief en één voor Vakantie-huisverhuur:
 


 
Hi, mijn naam is Jean en ik ben wandelgids in Hongarije voor groepswandelvakanties. Ook als je individueel wilt wandelen of een trektocht wilt doen dan ben je bij ons (Artventures) aan het juiste adres. Vind je het leuk om binnen een gezelschap van een groep te wandelen en onderweg gezellig te kletsen en samen wat te eten en te drinken of voel je juist meer voor een individuele wandelvakantie? Een vakantie waarbij je zelf bepaalt hoe je dagindeling is, hoe lang of snel je wandelt, wanneer je pauzeert en zelf bepaalt hoe je wandelroute er uit ziet. Wandelen binnen de veiligheid van een groep heeft natuurlijk zijn voordelen, maar een individuele wandelvakantie of wandeltrektocht zeker ook. Ik organiseer het voor je in Hongarije. Vul je E-mail even in dan hou ik je graag op de hoogte over onze wandelavonturen in Hongarije en ik geef je af en toe ook nog gratis wandeltips.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Annerie Campervakantie Hongarije 2003Campervakantie Hongarije 2003
 Somogyacsa Dorp 2003 kersenbomenSomogyacsa 2003
 Somogyacsa uitzicht terras PundaUitzicht op Koppányvölgy natuurpark v.a. Villa Punda
 Uitzicht v.a. zwembad/terras Villa OtrabandaSchaapjes op t land Villa Otrabanda v.a. zwembad/terras
Waarom...Hongarije?
 
....hoe leg je uit wat je voelde toen je voor het eerst hier op deze plek kwam. Annerie doet een poging om het uit te leggen. 
Hongarije was nog niet aangesloten bij de EU. Het was april 2003 en we trokken met onze 25 jaar oude Daf camper door Hongarije. Vele facetten van het Hongaarse landschap hebben we bekeken. En op deze plek hier in de provincie Somogy waren we gelijk verliefd. Het uitzicht fenomenaal en het klimaat heerlijk.
Straten vol met bloeiende kersenbomen, dorpjes in het glooiende landschap, als zo ook het dorpje Somogyacsa. Het kunstenaars oog zag en onze harten voelden dat dit de plek was! Een plek om tot jezelf te komen, te genieten van stilte en de natuur.
 
Uitermate geschikt voor familie vakanties (7 kinderen), omdat je a) aan de ene kant heerlijk geniet van de stilte en de natuur om je heen en b) als je het vertier zoekt is het Balatonmeer maar een half uurtje verwijderd. En Somogyacsa ligt zeven kilometer van Igal, waar een geneeskrachtige Thermálbron uit de grond omhoog komt, daar is een leuk Wellness centrum gebouwd.
 
Hier zijn we zo bewust van de natuur om ons heen en doen we ons best om zo puur mogelijk te leven. Dit met respect voor de natuur, we gebruiken zoveel mogelijk streek gekweekte en gemaakte producten.
Ook onze dorpsgenoten dragen wij een warm hart toe, waarmee we altijd zoveel mogelijk samen werken.
Nu verhuurt Artventures (Annerie) de authentieke boerderijen als vakantie villa’s voor verschillende vakanties.
 
Daarom...Hongarije, en dan heb ik het nog niet over de gastvrijheid van de mensen en het zeer betaalbaar uit eten gaan. Als vakantie land is Hongarije enorm in opkomst, en doet zeker niet onder voor landen als Italië, Spanje of Frankrijk.
Dus wat je ook gaat doen in Hongarije. Bij ons zit je altijd goed. Maak je keuze en boek je reis!

 

 

 

Contact

Stuur ons een berichtje

NieuwsbrievenOnze gegevens

  • MEER WETEN? BEL ONS: 06 333 08 232

© 2024 VIH Vakanties | All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap

Lemon Cake logo