Vakantiehuizen | Wandelvakanties | Schildervakanties Hulp nodig of meer info? Bel: 06 22465355 398 beoordelingen NTAK MA21004339 398 beoordelingen


Unieke wandel­vakanties in Hongarije!
Actief en sportief in de vrije natuur tijdens een wandelvakantie in o.a. het natuurpark Koppány-völgy, Tihany/Balaton of nabij het Deseda-meer.


Je zit er af en toe best doorheen. Je merkt het aan je korte lontje, je reageert anders op je omgeving. Je zit steeds maar in je hoofd en je merkt dat je rust en ontspanning nodig hebt. Het wordt tijd om dit te veranderen. Prachtige wandelingen zou je willen maken, er even uit.

Maar ja, waar kan dat? Artventures biedt je een uniek wandelvakantie-concept. Natuur, ruimte en ontspan­ning. Je hoofd “leeg” wandelen met gelijkgestemden, lekkere en goed verzorgde maaltijden, termálbaden en massages in een fantastische omgeving. Regel het vandaag nog!


facebook logo mail logo pinterest logo
 

home > wandelenWandelen in Hongarije

Waardering

Geheel ver­zorgd en af­wis­se­lend. Maak ken­nis met het fan­tas­tische glooi­ende land­schap, de gast­vrije men­sen, de hon­gaarse cul­tuur en gas­tro­no­mie.
 Reisorganisaties wandelvakanties
Voor onderstaande reisorganisaties
voert Artventures uw vakantie uit in
Hongarije tegen de bij u bekende
voorwaarden. Kijk op de site van
uw/onze partner voor de actuele
mogelijkheden.


Wil je hier ook jouw reisorganisatie
vermeld hebben en Hongarije in
jullie reisprogramma opnemen?
Wij bieden wandelgroepsreizen,
wandeltrektocht-vakanties en
individuele wandelreizen, met of
zonder gidsen.
Stuur een E-Mail naar ons, en
we nemen contact op.

 

Checkmark 8 dagen, 7 nachten, geheel verzorgde wandeltrip met ervaren gid(sen), all-inclusive! Kijk hier voor beschikbare data en de scherpe prijzen voor jouw vakantie.
Checkmark Individueel boeken voor de wandelweken in groepen van maximaal 12 personen, of kom met de gehele vereniging (tot 40 deelnemers).
Checkmark Wil je op eigen houtje wandelen zonder gids? Wij faciliteren de accommodatie, de wandeltochten (GPX-files of kaarten) en meer, Click hier voor meer info.
Checkmark Vakkundig uitgezette dagtochten tussen de 15 en 25km. Er zijn verkorte routes mogelijk indien nodig.
Checkmark Prachtige routes vol afwisseling en geschikt voor de geoefende en minder geoefende wandelaars.
Checkmark Vrije dag. Deze is door te brengen naar behoefte, zoals lezen, lekker niks, wellness, cultuur. Vraag ernaar.
Checkmark Verblijf in een authentieke luxe boerderij, die naadloos aansluit bij de omgeving, op basis van een tweepersoons kamer.
Checkmark Eenpersoons kamer of eigen appartement/studio is mogelijk, reserveer tijdig.
Checkmark Het zwembad, is geopend van mei tot oktober.
Checkmark Transfer Budapest vliegveld. Desgewenst regelen wij ook de vliegticket(s)!
Checkmark Thuis, geheel verzorgd. Lekker puur eten, zoveel mogelijk Hongaarse gerechten van regionale eerlijke producten. Ook vegetarisch en vegan mogelijk.
 
Wil je weten wat andere gasten vonden? Kijk dan hier in ons gastenboek en overtuig jezelf. Kom een keer naar Hongarije!
 
Wil je een goed georganiseerde wandelreis beleven (groepsreis met gidsen) dan zijn de in groen aangegeven perioden voor je beschikbaar.
Kijk hier in onze jaarkalender.

 

 
Je ziet, wij hebben de komende periode weer een aantal prachtige weken in de aanbieding. Schrijf je nu in en je bent erbij.
Wil je liever boeken via een inschrijfformulier? Gebruik dan dit boekingsformulier.
Je kunt ons uiteraard ook even bellen of een bericht sturen.

Wil je boeken met de gehele vereniging? Neem dan ook even contact met ons op, dan maken we een afspraak om een dergelijke week rustig te bespreken. Dat kan bij ons in Waddinxveen of op uw locatie.

Wil je geheel op eigen houtje, alleen of met jouw groepje, click dan hier voor meer info en plan jouw eigen reis. Je kunt dan je eigen individuele wandelvakantie gaan beleven in elk gewenste periode.

 

. . . een boek speciaal voor jou !

Stap voor stap in Hongarije 
Boek stap voor stap in Hongarije
Alles dat je moet weten vóór vertrek naar Hongarije om er een fantastische wandelvakantie te beleven. In deze super dikke gratis uitgave (85 pag.) geven we je aanbevelingen en tips en eigenlijk alles wat je moet weten over Hongarije. Veel leesplezier met ons gratis e-boek!

LET OP! Dit is een tijdelijke uitgave. Download 'm nu. 
 


Waarom is wandelen goed voor je brein?
Professor Erik Scherder legt het uit in een korte video.
Combinatie-week Schilderen èn Wandelen

 
Wil je tijdens je vakantie heerlijk wandelen maar wil je dit ook afwisselen met lekker creatief bezig zijn (schilderen/beeldhouwen/mozaïeken)? Dan hebben we de perfecte combinatie voor je namelijk: Wandel- én Schildervakantie.
Kijk hier naar een sfeerimpressie-boek (september 2018) door andere gasten gemaakt of volg deze link voor meer informatie.
Kijk hier voor een wandel- en schilderweek (combi-week) die jou het beste uitkomt:

Schrijf je dan nu in en kom naar Hongarije (reiscode: C).

Hongarije is hèt wandelland bij uitstek, voor een sportieve wandelvakantie.

Uitkijkpunten met verbluffende panorama gezichten over het Balatonmeer. Een van de dagen kunnen we met de pont het Balatonmeer overvaren naar het Schiereiland Tihány. Waar de liefhebber van Volkskunst en Souvenirs zich kan uitleven, na eerst natuurlijk een mooie (korte) wandeling te hebben gemaakt. En gewoon genieten van het prachtige uitzicht.
 
 
Wandelen Kaart van de provincie Somogy Hongarije
Somogy, zo heet de provincie waar we hoofdzakelijk wandelen. De provincie Somogy grenst aan de zuidkant van het Balatonmeer en heeft een afwisselend (heuvel)landschap met een groot wijngebied. Je kunt er nog fijn wandelen zonder de belemmeringen van erf afscheidingen, met en zonder gids. Vanaf het logeer adres wandel je zo de natuur in. Met oerbossen en "wilde"dieren, grote kans dat je een reetje of zwijntje ziet. Hongarije heeft een fantastisch gezond landklimaat en elk seizoen heeft zo haar bekoringen. Kies voor een sportieve, gezellige, goed verzorgde en betaalbare wandelvakantie in Hongarije bij Artventures.
 
Jean, Ik weet voldoende . .

Garmin GPS GPS3 Navigatie

Wandel routes

 

Tijdens een wandelweek lopen we een aantal prachtige wandel­tochten met begeleiding van onze Nederlandse gids(en). Wil je wandelen zonder gids, schrijf je dan in voor de reis "Wandelvakantie individueel" op het boekingsscherm. Elke tocht die je van ons krijgt is beschreven, voorzien van foto's en een hoogte-profiel. Je wandelt in Koppányvölgy natuurpark (één van de 13 nationale parken van Hongarije), de DDPT (Dél-Dunántúli Piros Túra) Rode route óf een deel van de bekende Sultanstrail.

Wandeltochten van 15 tot 25 km, of indien gewenst loopt u een halve tocht als u de gehele route te ver vindt. Hieronder één van de (dag)wandeltochten die we lopen tijdens een wandelvakantie. Deze kaart is volledig interactief inclusief enkele foto's van deze tocht.

 

© Artventures
Wandelen in Hongarije

Click op de groene stippen voor meer info of foto's van de locatie.
 
Behalve een aantal mooie tochten in dit schitterende natuurpark, waar u verblijft, lopen we ook tochten nabij het Balatonmeer op o.a. het schiereiland Tíhány. Ook hebben we een prachtige tocht nabij de provincie hoofdstad Kaposvár, waarbij we het schitterende Deseda-meer geheel rondlopen (ca. 22 km).
Tijdens een wandelweek loopt u een aantal tochten, elke dag in een totaal ander gebied. De ene dag wat klimmetjes de andere dag langs een meer, zien we reeën, wilde zwijnen of prachtige vogels en niet te vergeten de mooie vegetatie langs de wandelroutes.
 
Jean, Ik weet voldoende . .

    Wandelgids: Jean

Wande­len met gidsen

Download / brochure pdf


Een hele week genieten van een indrukwekkend decor van rust en natuur­schoon. Elke dag wordt een andere prachtige tocht gelopen met een Nederlands sprekende gids. Uw verblijf is op basis van volpension thuis. - 8 daagse reis, 7 nachten - vervoer in Hongarije met Minibus of Touringcar van en naar het vliegveld en tijdens de huurperiode naar de wandelroutes. Zwembad met groot terras vanwaar we van een geweldig uitzicht genieten over de Koppany vallei. Boek dé vakantieweek die je niet snel zult vergeten!

Samen, met een groep én voor singles is deze reis laagdrem­pelig en voor iedereen geschikt.


 
Wandelen Genieten van het uitzicht op Tihany Balatonmeer

We trachten op deze pagina zoveel mogelijk informatie te zetten over de prachtige wandeltochten die we elk jaar lopen in Hongarije. We kunnen ons voorstellen dat je over bepaalde onderwerpen nog iets meer wilt weten. Kies dan onderstaand een onderwerp waarna hierover meer is te lezen.
 

Mocht je nog meer of andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het Contactformulier of bel met ons kantoor in Waddinxveen.

(advertentie)Wandelen in Hongarije advertentie NL


Agenda

 
Wandelvakanties met gids
Voor 2020 zijn de volgende wandelweken (groepsreizen) gepland. Prijzen gelden voor een individuele boeking. Wilt u met minimaal 5 deelnemers, of met uw vereniging in een andere week dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Wandelvakanties
8-daagse reis, all-inclusive, wandelen met ervaren gidsen, 5 wandeldagen 18 t/m 25km, 1 vrije dag, Uitstapjes, Goulash, Hongaarse avond etc. BOEKEN
navigeer met pijltjes of kies maand

Hier het jaaroverzicht

Wandelen en Schilderen Combinatieweek
8-daagse reis, all-inclusive, Ochtend: wandelen met gids, Middag: creatief/schilderen en natuurlijk alle extra's! BOEKEN
navigeer met pijltjes of kies maand

Hier het jaaroverzicht


Jean, Ik weet voldoende . .

Wandelen met gids in glooiend landschap

Twee soorten groepen:

 
1. Individuele boeking, waarbij je je inschrijft voor één van de geplande weken. Bij 5 deelnemers of meer in één boeking, krijg je bovendien 10% korting op de gehele arrangements­prijs. Je wordt afgehaald (met de gehele groep) van het vliegveld in Budapest en je beleefd gezamenlijk een fantastische wandelweek op onze locatie in Somogyacsa. Tijdens jouw wandelvakantie lopen we diverse prachtige tochten in de provincie Somogy, en zo mogelijk doen we een stadswandeling in Budapest (optioneel).
 
Wandelen ster Speciale prijzen wandelverenigingen 
2. Een wandelvereniging, bedrijfsuitje, familie-uitje, teambuilding, het kan allemaal. We hebben de samenwerkingen en de knowhow om voor grote groepen een mooie week vakantie te organiseren. Met de bus van het vliegveld in Budapest opgehaald worden en de chauffeur is de hele week beschikbaar. Alle maaltijden, tussendoor een vrije dag met vele mogelijke activiteiten als een "Hongaarse feestavond" met live-muziek, of juist lekker helemaal niks. De keuze is geheel aan u. Mail met vragen en voor een afspraak. We hebben een mooie presentatie om op uw vereniging te vertonen.
 

Heerlijk puur eten

 

Van verse Hongaarse ingrediënten uit de regio, smakelijke maaltijden. Hongaarse specialiteit "porkolt" wordt buiten gekookt op een houtvuur in een ketel aan een driepoot.

Wandelen Peter met driepoot Gulash maken

Een vakantie met wandelweek (groepsreis) is inclusief:

 • - Vliegreis (optioneel > zie algemene voorwaarden)
 • - Brandstof, transfers en vervoer in Hongarije
 • - Begeleiding van Nederlandse wandelgids(en)
 • - Schitterende wandeltochten in een zeer gevarieerd gebied
 • - 1 Vrije dag tussendoor, naar eigen inzicht te besteden
 • - Nederlands sprekende begeleiding
 • - Alle maaltijden thuis (Volpension)
 • - Indien mogelijk: Dagje Boedapest


Een wandelweek biedt je elke dag een andere route
Vandaag gaan we met onze gids(en) de volgende tocht doen.

[...]


Wandelen Kijk hier in het gastenboek

Vliegtickets naar Budapest


Als je een mooie wandelvakantie naar ons in Hongarije wilt boeken, dan kunnen wij, tegen kostprijs, de vliegticket voor je regelen. Je hoeft alleen maar naar het vliegveld te gaan, en onze bus staat in Budapest voor je klaar.

Vliegen naar Budapest op Liszt Ferenc Int.Airport (Terminal 2) is mogelijk met de volgende maatschappijen.
> Vanaf Amsterdam met KLMWandelen KLM logo
> Vanaf Amsterdam met EasyjetWandelen Easyjet logo
> Vanaf Eindhoven met WizzairWandelen Wizzair logo
> Vanaf Charleroi met Wizzair en RyanairWandelen Ryanair logo
> Vanaf Brussel met Brussels airlinesWandelen Brussels airline logo
 
Wij zoeken de best mogelijke vliegticket voor jouw vakantie. Dit is afhankelijk van welke maatschappij het beste aanbod heeft, de beschikbare data en uiteraard de prijs. Ruim vooraf kiezen we de luchthaven waarvan de groep vertrekt, zodat iedereen tegelijk in Budapest aankomt. Vanaf het vliegveld in Budapest wordt je dan opgehaald en gebracht naar je vakantie-locatie in Somogyacsa. Afhalen/brengen in Nederland/België naar het vliegveld is eventueel ook, tegen kostprijs mogelijk.

 

Wat nog meer....

Wandelen Renault Iliade touringcar Renault Trafic
Passend vervoer voor elke wandelgroep. Wij beschikken over 9 persoons mini-bussen, of voor grote groepen, een touringcar.
  
Wandelen Bonbini binnen en buitenbar
 
De Bonbini Bar (binnen en buiten) is de centrale plaats tijdens je verblijf in Somogyacsa. Heerlijke Hongaarse gerechten, een drankje en een hapje. Ontbijt vanaf 8 uur en dagelijks geopend tot 23 uur. Je bent van harte welkom!

 

We hebben een fantastische wandelvakantie beleefd bij Artventures!

Kom ook een keer naar Hongarije!
 

Jean, Ik weet nu echt voldoende . .

 • Tot maximaal 12 personen, verblijven in Somogyacsa in authentieke Tanya's.Wandelen Wandelgroepje bus Deseda meer
 • Tot maximaal 40 personen, soms single weken, verblijven in een leuk hotel in Igal.Wandelen Wandelgroepje grote bus Deseda meer
 • De wandeltochten zijn voor een ieder goed te doen. Gemiddeld 2 'schoentjes', 4 a 5 km/uur in glooiend landschap.
 • Wij hebben gratis Wi-Fi in elke kamer. Evt. kunt u onze computer/printer gebruiken.
 • Ons zwembad is vrij te gebruiken vanaf mei tot oktober.
 • Wij hebben een centrale bar > Bonbini- binnen- en buitenbar, dagelijks geopend tot ca. 23 uur.
 • Overal is Wifi aanwezig!
  Accommodatie wandelvakantie:Wandelen Punda voorzijde U verblijft in één van onze vakantiehuizen, voorzien van alle luxe, keuken, badkamer.
 • Wandelen Punda slaapkamer Fijne slaapkamers voorzien van heerlijke bedden en minibar.
 • Wandelen Punda gezellige woonkamer Gezellige woonkamer met DVD-speler, LED TV, en uiteraard Wi-Fi.
 • Wandelen Punda zwembad en terrassen Vanaf mei t/m september kunt u gebruik maken van ons zwembad.

Contact

Stuur ons een berichtje

NieuwsbrievenOnze gegevens

 • MEER WETEN? BEL ONS: 06 333 08 232

© 2024 VIH Vakanties | All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap

Lemon Cake logo