Vakantiehuizen | Wandelvakanties | Schildervakanties Hulp nodig of meer info? Bel: 06 22465355 398 beoordelingen

Wandeltrektocht-vakanties in Hongarije zijn weer een geheel nieuwe- en uiterst avontuurlijke manier om je vakantie te vieren in een land dat hier bij uitstek voor geschikt is. Artventures is uniek in Hongarije voor wandeltrektochten.

home > wandelen > trektochtenWandel- en trektochten

Waardering
Artventures biedt je ook een aantal trektochten aan in zuid-west Hongarije als een schitterende tocht in 8 dagen door natuurpark Koppányvölgy tussen de plaatsen Fiád en Koppányszántó. De afstand is ca. 100km die je loopt in 6 wandeldagen, waarbij je elke dag overnacht in een andere plaats in dit prachtige natuurgebied.
Maar ga je pas beginnen met wandel-trektochten dan hebben we de Fejérkõtõl Tündervölgyig wandeltocht net aan de zuidkant van het Balatonmeer in een prachtig natuurgebied met tien-tallen dorpen. De naam betekent 'Van Steen tot Sprookje'. Je logeert dan bij Artventures in Somogyacsa en je vertrekt elke morgen na een goed ontbijt naar het beginpunt voor die dag. Veilig en vertrouwd.
 

Checkmark Verblijf in authentieke, kleinschalige accommodaties als B/B, hotel of campingchalets
Checkmark Vele maaltijden als ontbijt en lunch zijn inbegrepen (m.u.v. diners. Deze nuttig je bij je dagelijks verblijf of in een restaurant in de buurt)
Checkmark Wandelen door uitgestrekte bosgebieden en karakteristieke dorpen waar de tijd nog 40 jaar heeft stil gestaan
Checkmark We hebben alles goed geregeld: vliegreis, privé-transfers en bagagetransport inbegrepen
Checkmark GPS-tracks of duidelijke wandelkaarten krijg je mee, of je gebruikt kosteloos onze Garmin GPS-sen
 
We hebben ook een deel van de Rode Route voor je uitgestippeld (Dél dunantuli piros tura), tussen Siófok en Kaposvár over een afstand van ca. 145km.
Maar wil je een deel van de beroemde Sultans trail lopen dan kan dat ook tussen het Balatonmeer (te starten v.a. Szántód) en lopend naar de stad Pécs in het zuiden van Hongarije. Deze afstand is ca. 140km en loop je in een periode van 8 dagen, geheel compleet en verzorgd. Dus voorzien van goede kaarten en/of de gpx-files voor op je GPS, uitstekende overnachtingsplaatsen (met ontbijt) en je bagage wordt uiteraard elke dag gebracht naar je eindbestemming in het hotel/pension/BB.
De DDP-route en de Sultans trail zijn pas beschikbaar vanaf april 2019. Pas dan is alle informatie m.b.t. accommodaties, de route zelf en de boekingsprijzen bekend.
 
Welke trail ga jij doen? We hebben deze 4 trekking tours voor je klaarliggen:
 
1. Wandeltrektocht Koppányvölgye Natuurpark
8 dagen vakan­tie (1 week), 6 wandel­dagen, 100km in het 13e natio­nale park van Hon­garije. Deze trek­king tour duurt één week, en je wan­delt met dui­de­lijke kaar­ten of GPS zon­der gids. Het maxi­maal aantal deel­nemers voor een derge­lijke week is 6.

* Beschikbaar 1 januari 2019. Basis­prijs € 790,-. Bij 2 personen: € 740,- pp. Boeken

2. Dél Dunántúli Piros túra, DDP rode route
10 dagen vakan­tie, 8 wandel­dagen, 145km DDP rode route van Siófok naar Kaposvár. Dit is onge­veer de helft van de to­tale DDP route die loopt totaan Szekszárd. Ook hier is het maxi­maal aantal deel­nemers 6.

* Beschikbaar 1 april 2019. Basis­prijs € 890,-. Bij 2 personen: € 840,- pp. Boeken

3. Wandeltrektocht Fejérkõtõl Tündérvölgyig
7 dagen vakan­tie 'Van steen tot sprookje' (1 week), 5 wandel­dagen, 80km ten zuiden van het balatonmeer. Deze rond-tour duurt één week, en je wan­delt met dui­de­lijke kaar­ten of GPS zon­der gids. Deze tocht is goed geschikt voor beginnende wandelaars. Je logeert op één locatie. Maxi­maal aantal deel­nemers is 8.

* Beschikbaar 1 april 2019. Basis­prijs € 745,-. Bij 2 personen: € 645,- pp. Boeken

4. Sultans Trail, vanaf het Balatonmeer naar Pécs
8 dagen vakan­tie (1 week), 6 fikse wandel­dagen, 140km Sultans Trail Honga­rije deel tussen het Balaton­meer van Szántód naar Pécs. Dit gedeelte is een nieuw stuk van de bekende Sultans Trail die loopt tot aan de turkse stad Istan­bul. Aantal deel­nemers: max. 6.

* Beschikbaar 1 april 2019. Basis­prijs € 945,-. Bij 2 personen: € 895,- pp. Boeken

Wandel­trek­tocht
Koppány­völgy Natuur­park


De Koppányvölgy walking trail is een zes-daagse wandeltrektocht over een afstand van ca. 100km. Je totale vakantie duurt 1 week (8 dagen incl. aankomst- en vertrekdag), bijvoorbeeld van zondag t/m zondag. Je start op onze locatie in Somogyacsa en hier eindig je ook na 6 fantastische wandeldagen. Elke dag wordt je bagage gebracht naar de locatie waar je verblijft.
Het Koppányvölgy natuurpark is het 13e nationale park van Hongarije en ligt centraal in de provincie Somogy tussen het balatonmeer en de stad Kaposvár. Artventures ligt midden in dit prachtige natuurpark gelegen in de provincie Somogy in Hongarije. Een bosrijk gebied van 16.500 hectare met meertjes, een glooiend heuvellandschap, natuurlijke bronnen en omvat 12 dorpen waar de tijd 40 jaar stil heeft gestaan. In de directe omgeving kun je er naast wandelen ook fietsen, paardrijden, en vooral genieten van de rust en de natuur. Er zijn enkele restaurants in de buurt maar ook musea (o.a. in Andocs op 7km) en je kunt er lokale producten kopen als honing, wijn, pálinka en jam, borduur- en kantwerk. Je loopt in dit park een trektocht van ca. 100 km verdeeld over 6 wandeldagen. Het totale gebied is zeer afwisselend en gaat deels door een bosgebied, langs meertjes, vele inheemse dorpen maar ook door open vlakten met weergaloze uitzichten. Je komt uitzichtttorens, jachthutten en (overdekte) rustplaatsen tegen en veel dieren als herten, reeën, vossen, wilde zwijnen en heel soms een moeflon.

Google map landkaart Koppanyvolgy natuurpark

Elke dag een andere tocht (andere kleur), totaal 100km
 

sluit

Dag 1
Aankomst op het vliegveld van Budapest en transfer naar de accommodatie in Somogyacsa, waar u de eerste middag/avond verblijft. U wordt met uw groep ontvangen met een Hongaars welkomstdrankje en hapje. 's-Avonds nuttigt u het diner in een goed restaurant in het nabij gelegen plaatsje Igal.

Dag 2
Na een goed ontbijt vertrekt u met uw groep voor de eerste tocht die gaat van Somogyacsa naar Somogydörökscke. Je begint vandaag met een rustige tocht van ca. 15 kilometer. U komt langs het bison- reservaat waar vele echte Hongaarse bisons leven die in Hongarije als beschermde diersoort aangemerkt staan. De tocht gaat voor een groot deel door het bos, langs diverse uitkijktorens en na ca. 15 km komt u aan op uw bestemming Hidas Ház aan in het dorpje Somogydörörcske.
Een ruim vakantiehuis voor 6 personen. S-Avonds is uw bagage uiteraard aanwezig op de locatie. De avondmaaltijd is mogelijk waarbij u met de echte Hongaarse pot mee-eet die door de Nederlandse eigenaar is bereidt. Ook is er de mogelijkheid om het diner te nuttigen in een naburig restaurant.
 
Bison park SomogyacsaBison / buffel park Somogyacsa

Dag 3
Het ontbijt wordt geserveerd in Hidas Ház en om ca. 9.00 uur vangt uw wandeltocht aan naar de plaats Koppányszantó dat in de volgende provincie Tolna ligt. De tocht gaat voor een deel door een prachtig bos en deels langs open velden. Na ca. 10 kilometer bent u on de plaats Törökkoppány. Hier vindt u één van de oudste katholieke kerken van de provincie en vele voorbeelden van de vroegere Turkse overheersing. Na dit dorp wandelt u verder langs de koppány-creek en gaat u van de provincie Somogy naar de provincie Tolna richting de camping. U verblijft met maximaal 6 personen in 2 luxe en goed geoutilleerde caravans (één 2 persoons en één 4 persoons).
 
Katholieke kerk TörökkoppányKatholieke kerk Törökkoppány

Dag 4
Na het ontbijt verzorgd door de camping-eigenaar staat vandaag de eerste echte beproeving op de agenda. Een flinke tocht van maar liefst 21 kilometer langs 4 verschillenden dorpen. U wandelt veelal in open veld en komt na ca. 4 km in Érteny. Een klein maar mooi dorpje aan de rand van de provincie Tolna. Er zijn onderweg diverse bezienswaardigheden als bijvoorbeeld een eeuwen oude put (Török-kút) en diverse uitkijktorens die uitzicht bieden op de schitterende omgeving. Onderweg bij Malomtetõ vindt u een mooie lunchplek om halverwege even tot rust te komen en te genieten van de prachtige natuur. Na ruim 21 kilometer komt u aan op een camping alwaar een heerlijke Hongaarse avondmaaltijd voor u is bereidt. U bent dan weer terug in de provincie Somogy in het kleine pittoreske dorpje Miklósi. Uiteraard is uw bagage weer op die bestemming. U verblijft hier in een mooi 6 persoons vakantiehuisje voorzien van alle gemakken.
 
TörökkútUnieke overgebleven bron: Török-kút

Dag 5
Het ontbijt is op de camping goed geregeld (verse broodjes, ook voor onderweg) en na de lekkernijen vangt de tocht aan naar de plaats Bonnya over een afstand van ca. 20 km. U komt langs diverse dorpen waarvan de eerste Zics is. Hier staat het vroegere Zichy-kasteel van één van de vroegere landheren van de omgeving. Vervolgens gaat u naar Andocs, waar een heus klooster is gevestigd met een daarbij behorend kant-museum van oude klederdrachten van de omgeving uit vroegere tijden. Indien de tijd het toelaat loop dan even daar naar binnen. Ook de naastgelegen kerk is prachtig om vanbinnen te bekijken.
De tocht gaat voornamelijk langs open veld naar de plaats Bonnya waar u verblijft in een mooi Hotel gelegen in de vallei genaamd Somogy-Kertje (Tuin van Somogy). In het bijgelegen restaurant nuttigt u een heerlijke maaltijd bereidt door vakkundige Hongaarse koks. Het restaurant staat in de weide omgeving zeer goed aangeschreven.
 
Kerk klooster AndocsDe Katholieke kerk en klooster in Andocs

Dag 6
Het ontbijt in Somogy-Kertje is ook voortreffelijk te noemen en daarna begint de tocht richting een heuse stad (sinds 2014) op ca. 16 km genaamd Igal, waar u eerder bent geweest. De tocht is werkelijk prachtig en gaat voor een klein deel ook door bebost gebied, maar ook de fenomenale uitzichten zijn een aanrader. De plaats Igal is een leuk stadje waar een groot Thermálbad is gevestigd. Indien de tijd zich ervoor leent neemt u een duik in de geneeskrachtige bronnen van dit watercomplex of u laat uw benen eens lekker masseren door één van de aanwezige masseuses tegen een geringe vergoeding. Vandaag verblijft u in Hotel Peresa in het centrum van Igal. Een luxe hotel met uitstekende bediening, lekkere maaltijden en een goed ontbijt. In Igal is ook vaak s-avonds voldoende vertier te vinden.
 
Thermaalbad IgalHet geneeskrachtige Thermáalbad in Igal

Dag 7
De laatste wandeltocht gaat weer naar Somogyacsa. De plaats waar u begon over een afstand van een kleine 14 km, voornamelijk door een mooi bos. U verlaat Igal aan de noordkant en loopt de onmetelijke bossen van het natuurpark Koppány-Völgy in bij de watertoren. U komt onderweg zeker reeën of wilde zwijnen tegen. De lunchplek is mooi overdekt en heet Gerézdi Erdészház en ligt op ongeveer 8 km. Over de heuvels nog 6 km en u bent precies op de plek van waar u begon een week geleden. Bijna niet te herinneren gezien de vele belevenissen en dorpen u bent gepasseerd. Namens Artventures Vakanties heeft een echte Hongaar een heerlijke bógraz met pörkölt bereid boven een houtsvuur (originele Hongaarse Goulash) en geniet u van live Hongaarse muziek die weer een mooie avond (laatste) inluidt.
 
Gerézdi ErdészházLunchen op Gerézdi Erdészház midden in t bos

Dag 8
Na het ontbijt in de centrale bar maken we ons op voor de rit naar Budapest. Afhankelijk van de vertrektijd van uw vliegtuig kunnen we nog een glimp opvangen van deze mooie stad: de parel aan de Donau. Indien de tijd het toelaat rijden we nog naar diverse toeristische gelegenheden, maar u dient uiteraard 2 uur voor vertrek op het vliegveld aanwezig te zijn voor de reis naar huis.
Indien u met eigen vervoer in Hongarije bent gekomen is dit ook de laatste dag van deze wandelreis.

sluit

Accommodatie
Uw accommodatie is uitstekend geregeld. U verblijft deels in B/B's of in mooie vakantie-verblijven in de verschillende dorpen. In Igal logeert u bijvoorbeeld in Hotel Peresa, maar ook een pittoresk huisje op een camping zit ertussen of een Vendégház (Hongaarse B/B). De eerste en laatste dag van uw trektocht logeert u in onze accommodatie in Somogyacsa. Wij hebben een luxe 'Tanya' voor u klaarstaan, geheel compleet met privé zwembad.

sluit

Trip Info
Deze 8-daagse reis is als volgt samengesteld. Compleet wandel-arrangement: Aankomst- en vertrekdag, 6 wandeldagen, totaal verblijf 7 dagen (bijv. zondag t/m zondag). U loopt een totale trip van ca. 100 km. Inbegrepen is gebruik van duidelijke wandelkaarten en, indien gewenst hebben wij Garmin GPS-sen beschikbaar. Basisprijs excl. bijkomende kosten: slechts € 790,-. Bij 2 personen: € 740,- pp.
* 1-persoonstoeslag: € 125,- Totaal: € 915,-
* 2e deelnemer: € 690,- Totaal: € 1.480,-
* 3e deelnemer: € 590,- Totaal: € 2.070,-
* 4e deelnemer: € 490,- etc.
* 5e deelnemer: € 390,-
* 6e deelnemer: € 390,-

Bij elke boeking additioneel:
GF: 1x Bijdrage GGTO garantiefonds € 15,-
TT: Toeristenbelasting € 7,- pp.
AC: 1x Boekingskosten € 20,-

Optioneel:
FT: Vliegticket, begroot op € 100,- pp.
RB: Extra ruimbagage vanaf € 40,- pp.

sluit

Inclusief/Exclusief de basisprijs € 790,-

De reis is inclusief: Exclusief:
- Transfers van/naar Budapest. - Vliegreis (optioneel)
- Ontbijt (en evt. lunch meenemen) - Diners in de avond
- Bagagetransport (dagelijks) - Boekingskosten
- Gebruik GPS of wandelkaarten - Toeristenbelasting
- Directe hulp indien nodig - GGTO garantie
sluit

Veel gestelde vragen


Garmin GPX map landkaart Koppanyvolgy natuurpark

Garmin Maps kaart, GPX file trektocht

Bovenstaande kaart bevat de gehele Koppányvölgy trektocht over een afstand van 102km. Je start de tour bij ons in Somogyacsa op dag 2, en ga je vervolgens naar Somogydörörökcske. Elke dag ga je een stuk verder om de laatste dag weer aan te komen op de locatie waar je begon. Uiteraard wordt elke je bagage weer gebracht naar de aankomstlocatie zodat je al je spullen weer bij de hand hebt.

Hier een willekeurige dag van deze fantastische tour:

Wandel­trek­tocht
Dél Dunán­túli
Piros túra


Een bekende nationale (europese) wandelroute door Hongarije is de DDP rode route (Dél Dunántúli Piros túra). Deze route loopt van Siófok tot aan Szekszárd en gaat in totaal door drie provincies. De route is in totaal 320km lang. Artventures ligt precies op deze mooie wandelroute die volledig is gemarkeerd met 'wit-rood-wit'-bordjes. Dit is het enige dat je volgt en je wandelt door het prachtige landschap zo naar het volgende dorp en je eindbestemming van die dag. Wij hebben het gedeelte tussen het beginpunt in Siófok en het eindpunt in Kaposvár voor je geprepareerd over een afstand van 140km. Je beleeft een fantastische week in zuid-west Hongarije en ziet de vele facetten die het land te bieden heeft. De eerste en de laatste dag verblijf je bij ons in Somogyacsa, zodat we de transfer naar Budapest makkelijke kunnen regelen. De eerste dag ontvang je uiteraard de wandelkaarten voor de hele tocht of als je liever met een wandel-GPS loopt richten we deze voor je in, zodat je de gehele week in beeld hebt. Als je zelf een GPS hebt dan hebben we de GPX-files voor je beschikbaar.
 

 
sluit

Dag 1 DDP
De eerste dag van uw DDP tour start u op uw startlocatie. Medio februari is dit verder ingevuld.

sluit

Accommodatie
Uw accommodatie is ook tijdens uw DDP-tour uitstekend geregeld. U verblijft deels in B/B's of in mooie vakantie-verblijven in de verschillende dorpen. In Igal logeert u bijvoorbeeld in Hotel Peresa, maar ook een pittoresk huisje op een camping zit ertussen of een Vendégház in het stadje Tab (Hongaarse B/B). De aankomstdag van uw wandelreis logeert u bij ons in Somogyacsa. De volgende ochtend wordt u gebracht naar het begin van deze schitterende route in Síofok. Onderweg komt u tegen (en waar u logeert), een éénvoudige B/B bij Hongaren thuis, een 3-sterren Hotel, een wijnhuisje zonder electra (verlichting met kaarsjes, maar u kunt hier op de camping wel uw telefoon/GPS opladen e.d.), en de laatste dag van verblijft u in Hotel Kapos in de stad Kaposvár. U kunt deze mooie stad verkennen op de aankomstmiddag en de volgende ochtend nog.

sluit

Trip Info
De 8-daagse DDP reis is als volgt samengesteld. Compleet wandel-arrangement: Aankomst- en vertrekdag, 8 wandeldagen, totaal verblijf 9 dagen (bijv. zaterdag t/m maandag). U loopt een totale trip van ca. 140 km. Inbegrepen is gebruik van duidelijke wandelkaarten en, indien gewenst hebben wij Garmin GPS-sen beschikbaar. Basisprijs excl. bijkomende kosten: slechts € 890,-. Bij 2 personen: € 840,- pp.
* 1-persoonstoeslag: € 125,- Totaal: € 1.015,-
* 2e deelnemer: € 840,- Totaal: € 1.680,-
* 3e deelnemer: € 690,- Totaal: € 2.370,-
* 4e deelnemer: € 590,- etc.
* 5e deelnemer: € 490,-
* 6e deelnemer: € 390,-

Bij elke boeking additioneel:
GF: 1x Bijdrage GGTO garantiefonds € 15,-
TT: Toeristenbelasting € 9,- pp.
AC: 1x Boekingskosten € 20,-

Optioneel:
FT: Vliegticket, begroot op € 100,- pp.
RB: Extra ruimbagage vanaf € 40,- pp.

sluit

Inclusief/Exclusief de basisprijs € 890,-

De reis is inclusief: Exclusief:
- Transfers van/naar Budapest. - Vliegreis (optioneel)
- Ontbijt (en evt. lunch meenemen) - Diners in de avond
- Bagagetransport (dagelijks) - Boekingskosten
- Gebruik GPS of wandelkaarten - Toeristenbelasting
- Directe hulp indien nodig - GGTO garantie
sluit

Veel gestelde vragen


Wandel­trek­tocht Fejérkőtől Tündérvölgyig


Nationale wandelroute ten zuiden van het Balatonmeer over een afstand van 80km. Deze tocht is geschikt voor beginners en gevorderden.
 
sluit

Dag 1 t/m 6 Fejérkőtől Tündervölgyig
De Fejérkőtől Tündervölgyig is als volgt samengesteld. De aankomstdag is in Somogyacsa, waarna u de volgende ochtend wordt gebracht naar de eerste wandelroute op deze tocht over totaal 80 km in het plaatsje Kereki. De route van die dag bedraagt 17,5km. Wandeldag 2 vangt aan waar u bent geëindigd de vorige dag en u loopt over een afstand van bijna 15 km naar de plaats Szántód gelegen aan het Balatonmeer. Dag 3 begint in Kõrõshegy en leidt u naar Balatonõszõd over een afstand van 14,5 km deels langs het befaamde meer. Van Balatonõszõd loopt u dag 4 naar het prachtige wijndorpje Kötcse zo'n 17 km, met mooie uitzichten op de wijnvelden, het hoogste punt van de provincie en zicht op het Balatonmeer. Dag 5 (laatste wandeldag) gaat van het wijndorp Kötcse naar het eindpunt van deze tocht: Balatonszemes. Vanaf hier vertrekt u met onze bus weer naar Somogyacsa waar u de laatste avond beleefd van deze mooie tocht.

sluit

Accommodatie
Uw Fejérkőtől Tündervölgyig accommodatie is uitstekend geregeld. U verblijft de gehele week in Somogyacsa. Na een goed ontbijt wordt u gebracht naar de startlocatie van die dag. Eind van de dag wordt u opgehaald en weer terug gebracht naar uw verblijfslocatie, waar u de keuze heeft tussen het dinér op de locatie of in een nabij gelegen restaurant.

sluit

Trip Info
Deze Fejérkőtől Tündervölgyig trektocht is als volgt samengesteld. Compleet wandel-arrangement voor 1 tot 8 personen: Aankomst- en vertrekdag, 5 wandeldagen, totaal verblijf 7 dagen, 6 nachten (bijv. zondag t/m zaterdag). U loopt een totale trip van ca. 80 km. Inbegrepen is gebruik van duidelijke wandelkaarten en, indien gewenst hebben wij Garmin GPS-sen beschikbaar. Basisprijs excl. bijkomende kosten: slechts € 745,-. Bij 2 personen: € 645,- pp. (bij 8 personen: € 400,- pp).
* 1-persoonstoeslag: € 125,- Totaal: € 870,-
* 2 deelnemers € 645,- pp. Totaal: € 1.390,-
* 3 deelnemers € 595,- pp. Totaal: € 1.785,-
* 4 deelnemers € 545,- pp. Totaal: € 2.180,-
* 5 deelnemers € 490,- pp. etc.
* 6 deelnemers € 460,- pp.
* 7 deelnemers € 430,- pp.
* 8 deelnemers € 400,- pp.

Bij elke boeking additioneel:
GF: 1x Bijdrage GGTO garantiefonds € 15,-
TT: Toeristenbelasting € 7,- pp.
AC: 1x Boekingskosten € 20,-

Optioneel:
FT: Vliegticket, begroot op € 100,- pp.
RB: Extra ruimbagage vanaf € 40,- pp.

sluit

Inclusief/Exclusief de basisprijs € 745,-

De reis is inclusief: Exclusief:
- Transfers van/naar Budapest. - Vliegreis (optioneel)
- Ontbijt (en evt. lunch meenemen) - Diners in de avond
- Bagagetransport: n.v.t. - Boekingskosten
- Gebruik GPS of wandelkaarten - Toeristenbelasting
- Directe hulp indien nodig - GGTO garantie
sluit

Veel gestelde vragen


Wandelkaart Fejérkõtõl Tündervölgyig

Wandelkaart Fejérkõtõl Tündervölgyig trekking-tour 80km

Bovenstaande kaart is de map van de Fejérkõtõl Tündervölgyig trekking-tour over een afstand van 80km in een zeer mooi gebied ten zuiden van het Balatonmeer. Je verblijft een week bij ons in Somogyacsa waarbij je elke ochtend wordt gebracht naar het beginpunt van de route voor die dag. De dag-afstanden zijn gemiddeld 15 à 16km dus voor elke wandelaar (beginner of gevorderd) goed te doen. Dus als je een keer een begin wilt maken met trektocht-wandelvakanties dan is dit je kans.

[...]

In juni hebben we, als try-out, met Jean de gehele Koppányvölgy tour gelopen in 6 wandeldagen en overnacht in verschillende dorpen in dit schitterende gebied. Het was een enorme beleving. Jean vertelde dat deze tocht in 2019 op het programma komt, samen met delen van de DDP-route en een stuk van de Sultans trail. Deze twee gaan we ook zeker eens proberen. Bedankt voor de mooie tochten! Groeten, René van Veen

Wandel­trek­tocht
Sultans Trail

Internationale wandelroute die deels loopt door Hongarije. De route is een deel van de befaamde Sultans Trail waarover het Ottomaanse leger heeft getrokken vanuit Turkije tot aan Wenen. De Sultans Trail is vernoemd naar sultan Süleyman I, die van 1520 tot 1566 regeerde over het machtige Ottomaanse rijk. De Trail voert je door negen landen, waaronder Hongarije. Een aftakking van deze tocht loopt van Sopron in het westen van Hongarije over het Balatonmeer tot aan de stad Pécs in het zuiden. Je loopt dus een deel van deze tocht in 6 wandeldagen van de plaats Szántód naar Pécs. In de Romeinse tijd bevond zich hier de nederzetting Sopianae. De totale wandelafstand bedraagt 140km, dus een flinke wandelervaring is vereist. De dagelijkse tochten bedragen gemiddeld 23km, dus houdt daar rekening mee.
 
sluit

Dag 1 Sultans Trail
De eerste dag van uw Sultans trail tour start u op uw startlocatie. Binnenkort is dit verder ingevuld.

sluit

Accommodatie
Uw Sultans trail accommodatie is uitstekend geregeld. Binnenkort is dit verder ingevuld.

sluit

Trip Info
De Sultan reis is als volgt samengesteld. Binnenkort is dit verder ingevuld.

sluit

Inclusief

De reis is inclusief: Exclusief:
- Transfers van/naar Budapest. - Vliegreis
- Ontbijt. - Boekingskosten
sluit

Veel gestelde vragen


Sultans trail foto's, routes.

Contact

Stuur ons een berichtje

Boeken gaat snel en één-
voudig. 1 scherm, 1 knop!


Travelman
 

€ 125,- één-persoons toeslag


- € 50,- pp korting t/m 31-12-18


Hulp nodig met je boeking? Bel: 06 22465355


 

Onze gegevens

  • MEER WETEN? BEL ONS: 06 333 08 232
  • VvKR GGTO logo

© 2020 Artventures Vakanties | lid van GGTO | All rights reserved | Privacybeleid | Sitemap

Lemon Cake logo